ZIZ Magazine
Image default
Adverteren

Waarom is de wijnkoeler de must have van deze zomer?

Afgelopen zomer hebben we kunnen genieten van een paar heerlijke zomerdagen. De temperatuur liep al snel uit tot boven de 30 graden. Reden genoeg om ook deze zomer weer extra te gaan genieten van de zon. Het is natuurlijk extra prettig om te genieten van een koud glaasje witte wijn of rosé. Rosé is al jaren het zomerse drankje die we allemaal graag drinken. Gelukkig heeft de Rode Wijnglazen Shop de must have van deze zomer voor een glaasje koude Rosé. Maar waarom is de wijnkoeler zo belangrijk? We kunnen de rosé toch ook standaard in de koelkast zetten?

Wijnkoeler zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op de zomer

In Nederland kan het weer ineens 180 graden omslaan. Gisteren zat je nog in 10 graden in de regen. De volgende dag is het ineens 30 graden en zon. Ondanks dat de weerman het voorspelt heeft ben je een echte typische Nederlander. Eerst zien, dan geloven. Logisch want de weerman zit er nog wel eens naast. Helaas dit keer niet en al snel zit je te puffen in de zon. Je zou een moord doen voor een lekker koud rosétje. Je bent alleen die stomme fles in de koelkast vergeten te doen. Een rosé op temperatuur krijgen in de koelkast duurt al snel 3 tot 4 uur. Voor je het weet heb je er geen zin meer in. De wijnkoeler koelt jouw fles binnen 5 minuten op de gewenste temperatuur. Je bent zo mooi voorbereid op de zomer!

Wijnkoeler met karaf staat super chique

Lekker genieten van het buitenleven? De wijnkoeler met karaf staat natuurlijk super chique. In de houder wordt het karaf inclusief jouw favoriete wijn op de gewenste temperatuur gebracht. Eventueel kan je nog gebruik maken van een wijnthermometer om te controleren of je jouw rosé al op de gewenste serveertemperatuur kan drinken. Laat de zomer maar komen hoor want jij bent er helemaal klaar voor met je wijnkoeler.

   

http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnkoeler