ZIZ Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Top 5 Vaderdag cadeaus

Nog even en het is Vaderdag! En wat geven we de liefste papa’s, schoonvaders en opa’s dit jaar nu weer cadeau? Het blijft een uitdaging om een leuk cadeau te bedenken. Daarom hebben wij 5 leuke Vaderdag cadeautips voor je op een rijtje gezet. Hopelijk haal je hier leuke inspiratie

1. High beer
Is jouw vader/opa/schoonvader gek op bier? Geef dan een high beer cadeau! Dit is eigenlijk de bierversie van een high wine. Hierbij krijg je verschillende speciaalbieren en lekkere borrelhapjes. Super gezellig om dit samen te doen! Dit kan je natuurlijk zelf thuis organiseren door het maken van lekkere hapjes. Maar er zijn ook meerdere restaurants waarbij je dit kan doen.

2. Geurtje
Ook mannen zijn dol op lekkere geuren! Dit is iets wat je niet snel voor jezelf koopt, daarom extra leuk om een lekker parfum voor Vaderdag te geven! Rondom Vaderdag zijn er vaak leuke pakketjes verkrijgbaar waar naar een parfum ook een bijpassende bodylotion of aftershave bij zit.

3. Een stoer horloge
Wil jij een keer echt goed uitpakken? Koop dan een stoer horloge voor Vaderdag! Er zijn veel soorten horloges verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Ik kwam zelf een webshop tegen met een uitgebreide collectie herenhorloges. Dit is een mooi en uniek cadeau waar je vader lang plezier van zult hebben!

4. BBQ kookboek
Stoere papa’s staan natuurlijk achter de BBQ om een heerlijk vleesje te bereiden voor de familie. Tegenwoordig zijn er veel soorten kookboeken special voor de BBQ. Geef daarom een leuk BBQ kookboek cadeau voor Vaderdag!

5. Kleding 
Veel mannen houden niet zo van shoppen. Zoek daarom een mooi overhemd, broek of shirt voor hem uit! Dan weet je zeker dat je vader/opa en weer netjes bij loopt en hoeven zij zelf niet te winkelen (win-win)! 

En ben jij er al uit wat je gaat kopen voor Vaderdag? Ik denk dat ik mijn broers en zussen bij elkaar optrommel en dat wij dit jaar een stoer herenhorloge cadeau gaan geven!