ZIZ Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Weg met zwarte oksels door deze oplossingen | Skinlight

Als vrouwen met een bleke huid iets zouden kunnen veranderen aan hun lichaam dan is dat in de meeste gevallen een bruinere huid hebben. Uiteraard is het ook niet de bedoeling om een te donkere huid te hebben want daar is ook een nadeel aan. Vrouwen met een donkerdere huid hebben vaker last van donkere oksels of zwarte oksels dan vrouwen met een bleke huid. Het heeft dus niet alleen maar voordelen. Vaak zijn deze donkere oksels zo’n bron van frustratie dat vrouwen wanhopig naar oplossingen beginnen te zoeken om er vanaf te geraken. Wel, bij dezen hoef je dus niet meer verder te zoeken want in dit artikel worden de oplossingen op een blaadje gepresenteerd.

 

Strakke kledij

Om van zwarte oksels af te geraken moet er misschien eerst eens gekeken worden naar de oorzaken hiervan. Vaak zijn er kleine dingen die je zelf al kan doen om van deze vervelende kwaal af te geraken. Vrouwen hebben soms de neiging om te strakke kledij te gaan dragen. Wel laat dit nu net een van de oorzaken zijn van donkere oksels. Raar zou je misschien denken maar eigenlijk is dat helemaal niet zo vreemd. Door de wrijving van je kledij met je huid kan je huid hier raar op gaan reageren en donker beginnen uitslaan. Houd er dus rekening mee als je gaat shoppen om wat lossere kledij aan te kopen.

 

Foute deodorant

Een foute deodorant kan nog een oorzaak zijn van de donkere huid onder de oksels. Je oksels lichter maken zou je dus al kunnen verwezenlijken door een goede, voedende deodorant te kopen die geschikt is voor jouw huidtype. Gebruik je echter de verkeerde, dan kan het zijn dat je huid hier op allerlei rare manieren op zal reageren.

 

Niet meer scheren maar epileren

Oksels lichter maken kan je ook doen door je oksels te gaan epileren in plaats van te scheren. Wanneer je je oksels gaat scheren, neem je enkel de haartjes weg die aan de buitenkant van je huid staan. Maar wat je achter laat zijn wel de haartjes en de wortels van je haartjes aan de binnenkant van je huid. Doordat deze zich vlak onder je huid bevinden zal het dus lijken alsof je een donkere huid hebt. Bij epileren daarentegen, neem je wél de haarwortels en de overige haartjes mee. Nog een oplossing dus die je heel eenvoudig zelf kan toepassen voor donkere oksels.

 

Skinlight voor donkere oksels

Wanneer je geen al te strakke kledij draagt, de juiste deodorant gebruikt en altijd epileert in plaats van scheert, dan moet je op zoek naar een andere oplossing voor je probleem. Maar niet getreurd, ook dan is er een oplossing, namelijk Skinlight. Dit is een crème tegen pigmentvlekken die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten en die een neutrale PH waarde heeft. Zijn extra kracht is de speciale whitening technologie waarmee hij de strijd tegen pigmentvlekken aangaat.