ZIZ Magazine
Image default
Cadeau

Het vinden van een ketting die bij je past

Bij het kiezen van een ketting is het belangrijk om de lengte van uw nek en buste te overwegen. Kortere kettingen zijn korter dan die meer dan 22 inch, en langere moeten werken met uw romplengte en buste. Voor vrouwen met volle lichamen zullen langere kettingen hoger zitten dan ze breed zijn. Bovendien wilt u een ketting kiezen die uw teint en algehele mode -gevoel complimenteert.

Het kiezen van een ketting die je nek flatteert, is net zo belangrijk als het kiezen van de perfecte spijkerbroek. Denk aan je stijl, lichaamsvorm en de outfit die je zult dragen om de juiste lengte voor je nek te kiezen. Als u bijvoorbeeld typisch knopoverhemden draagt, wilt u misschien een lengte selecteren die net onder de bovenste knop ligt. Als alternatief, als u vaak coltrui of andere bijgesneden tops draagt, wilt u misschien een langere ketting kiezen.

Als je droomt van het vinden van een ketting, ben je misschien op de goede weg in je liefdesleven. U bereidt zich voor op een significante verandering in uw relatie. Misschien legt u uw eigen mening op aan een andere persoon, of u kunt iets achtervolgen dat u hebt tegengehouden. Wat de betekenis ook is om een ketting te vinden, de reis zal het waard zijn. Ontdek wat het betekent om te dromen over het vinden van een ketting in je droom.
Kopen