ZIZ Magazine
Image default
Cadeau

Een bedrijfslogo laten graveren in glas

Vaak wordt de vraag gesteld of het mogelijk is om een bedrijfslogo in glas te laten graveren. Het antwoord is ja, dat kan. Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om allerlei soorten logo’s te laten graveren. Soms is het zelfs mogelijk om logo’s te laten graveren waarvan het origineel niet meer beschikbaar is, maar waarvan enkel nog gegraveerde glazen bestonden met bedrijfslogo erin. Dit is voor de graveerder een mooie uitdaging. In dit artikel gaan we dieper in op het laten graveren van bedrijfslogo’s in glas.

 

Vaak mogelijk zonder enkele opstartkosten

Tegenwoordig is het mogelijk om een logo te laten graveren zonder opstartkosten, vaak wordt er alleen een kleine vergoeding in rekening gebracht en vervolgens heb je geen last meer van opstartkosten. Daarnaast kent het graveren van logo’s in glas geen beperkingen. Er kan worden gegraveerd in het klein, in het groot, op wijnglazen, op ramen, en ga zo maar door. Dit is uiteraard een enorm voordeel. Aangezien de opstartkosten soms een reden kunnen zijn om het idee maar niet door te zetten. Maar, tegenwoordig is dit bijna geen enkel probleem meer.

Ieder logo kan worden gegraveerd

Vaak wordt ook de vraag gesteld of ieder logo gegraveerd kan worden. Vroeger was dit uiteraard niet mogelijk, maar tegenwoordig is de technologie zo geavanceerd dat dit wel kan. Zoals net al is gezegd, graveren in glas kent tegenwoordig bijna geen grenzen meer. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Het maakt niet uit hoe gek de ideeën in je hoofd klinken.

Het geeft een extra stukje uitstraling

Daarnaast geven gegraveerde logo’s, in wat voor een soort glazen product dan ook, een extra stukje uitstraling. Het kan zelfs zorgen voor meer klanten! Dit komt omdat dit chique staat. Vaak, soms onbewust, hebben mensen dan het idee dat het gaat om een goedlopend bedrijf, omdat je je dit als bedrijf kunt veroorloven. Je zit het uiteraard niet overal. 

Het is een investering waarvan je indirect meer financieel voordeel zult ervaren. Daarnaast heeft het ook de potentiële aantrekkingskracht voor nieuwe, hogeropgeleide werknemers. Ook op hen kan dit zorgen voor dat extra effect. Zij vinden het ook fijner om te werken voor een bedrijf waarvan ze het idee hebben dat het er goed financieel loopt.

https://www.all-incrystal.nl/