ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Huwelijkscadeau kiezen moeilijk? Helemaal niet!

U heeft binnenkort een bruiloft en u hebt geen idee wat u als huwelijkscadeau moet geven. Dan helpen wij u daarmee! Wij van Jilster hebben ondervonden hoe moeilijk het is om een goed passend huwelijkscadeau te geven en daarom hebben wij daar de oplossing voor gevonden. Want hoe leuk is het om een eigen magazine te ontvangen als cadeau. En hoe verast zal het bruidspaar kijken als ze op de voorpagina hun zelf zien staan. Ziet u wel, een huwelijkscadeau uitkiezen is niet zo moeilijk als dat het lijkt!

Huwelijkscadeau maken moeilijk? Helemaal niet!

En nu denkt u misschien, een tijdschrift maken.. dat is niet voor mij weggelegd, ik ben niet zo creatief, kost me te veel tijd etc. etc. Maar dan hebben wij goed nieuws voor u! Het maken van het tijdschrift is helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt! Op onze site hebben wij diverse formats staan waar u uit kan kiezen, hierdoor hoeft u alleen maar zelf de gewenst foto’s erin te zetten en de stukjes tekst. Hierdoor hoeft u niet zelf de vormgeving te bepalen wat vaak het lastigst is. Kost het u teveel tijd om het alleen te doen? Dat probleem hebben wij ook voor u opgelost! Door een handige functie op onze site kan u samen werken met meerdere mensen die u daarvoor kan machtigen en kan u ondertussen chatten met die personen. Dit is erg handig voor als het huwelijkscadeau samen met iemand wilt geven die niet om de hoek woont. Heeft u even geen inspiratie meer wat u er in kan zetten? Geen probleem, op onze site hebben wij diverse tips staan voor als u eventjes inspiratieloos bent geworden.

Wat kost dat?

De kosten van het huwelijkscadeau kunnen erg variëren. Dit hangt af van een aantal factoren. Zoals het aantal pagina’s, de uitvoering van het tijdschrift ( u kunt kiezen tussen een gehecht tijdschrift, gelijmde glossy of een boek) de oplage en de verzendmethode. Het werken met Jilster is geheel kosteloos, u gaat pas betalen als u daadwerkelijk een PDF bestand of een papieren versie gaat bestellen.

Bent u benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op www.jilster.nl en ga zelf aan de gang met het originele huwelijkscadeau!