ZIZ Magazine
Image default
Mode en Kleding

liefdes ketting

Is er iemand in jouw leven die extra bijzonder is en een speciaal geschenk verdient? Iemand met wie je een persoonlijke band hebt waar niemand tussen kan komen, een speciale relatie tussen twee mensen? Als je op zoek bent naar het perfecte geschenk voor die persoon kun je een liefdes ketting geven. Dat is een ketting die je geeft vanuit je hart voor de persoon die het verdient. Dat kan een man zijn, een vrouw, een geliefde of een familielid. Je hoeft niet alleen een liefdes ketting aan een ander te geven, bestel een set en je vormt een band tussen twee bijzondere personen.

 

Deel jouw liefde

Van oudsher geven we elkaar geschenken, vaak gaat dat op de automatische piloot. Iemand is jarig, het is een nationale feestdag, een tante is in het ziekenhuis terecht gekomen of je broertje heeft zijn blauwe band gehaald. Een liefdes ketting is niet bedoeld voor dit soort gelegenheden, een liefdes ketting is een teken van een diepere relatie, het is heel persoonlijk. Je kunt een liefdes ketting schenken aan je vriend waar je zo verliefd op bent, aan jouw vriendin die er altijd is met een schouder om op uit te huilen of die tante die zoveel voor je betekend heeft in die moeilijke periode in je leven. Dit laat zich niet vertalen in een dag op de kalender, dat maakt een liefdes ketting een heel bijzonder geschenk.

 

Een bijzondere gift

Een donatie geef je met je hoofd, een liefdes ketting geef je met je hart. In alle culturen zijn er rituelen voor een bijzonder cadeau. Wanneer je op zoek bent naar de juiste liefdes ketting doe je dat ook op gevoel, je kiest een sieraad die past bij jouw gevoelens. Dat kan een gouden ketting zijn met een hartje, of een stalen ketting die aangeeft hoe sterk de band is. Een liefdes ketting van natuurlijke materialen is ook mogelijk en kan heel bijzonder zijn. Wanneer jij vanuit je gevoel een liefdes ketting schenkt zal de ontvanger daar altijd dankbaar voor zijn.

 

Je kunt een liefdes ketting schenken aan een ander, je kunt ook een set kopen om jullie band nog meer te benadrukken. Kijk in de webshop voor de complete collectie kettingen.

http://www.ikbensieraden.nl/koppel-sieraden/