ZIZ Magazine
Image default
ZZP

De beste keus voor exclusieve sieraden is zilver edelmetaal.

Het meest geliefde edelmetaal  de favoriete keuze voor sieraden   is nog altijd Sterling zilver 925 . De  de metaalmenging van het sterling zilver    kunt u vinden in de aanduiding 925 .  dit merkteken  van “925” verzekert u ervan dat  van het totaalgewicht van het object   zeker  voor 92,5% zilver is, want puur zilver  is gebleken  niet hard genoeg te zijn om het  sterling zilver tot een goede kwaliteit  sieraden te kunnen  smeden.

Het merkje “925” in  sterling sieradenstukken   laat zien dat het om  topkwaliteit echt zilver gaat. Er  is een kans dat een allergische reactie zich voordoet   bij een lagere metaalmenging . Omdat zilver  het meest lucratieve materiaal  is, worden in zilver  een grote hoeveelheid nieuwe sieraden gemaakt .Bij de sieraden groothandel  treft u dan ook  een grote hoeveelheid nieuwe sieraden   speciaal voor de feestdagen .

Zowel strakke, moderne ontwerpen  als ook  rijk gedecoreerde juwelen  behoren allemaal tot de mogelijkheden  met sterling zilver.  Edel metaal zilver  is  ideaal  voor heel verfijnde decoraties . De  al eeuwen bekende traditie in het maken en bewerken van zilver  vindt zijn oorsprong op  Bali.

Zilveren sieraden zijn altijd populair

 De topkwaliteit  is de reden waarom  consumenten graag  sterling zilver   kiezen . Iedereen kan sieraden in zilver als metaalkleur  dragen, want het  past bij zo goed elk type huid. Sterling zilver  kost ook aanzienlijk minder dan goud .  Een optimaal aanbod   verschaft u zich altijd bij een groothandel in sieraden, zoals in  halskettingen, armbandjes, oorsieraden en hangers,  de keuze in echt zilveren sieraden is heel groot. Niet alleen kunnen de ringen  met verschillende edelstenen gecombineerd worden, sterling sieraden  kunnen in diverse samenstellingen worden gedragen.

Zonder  oorhangers is je dagelijkse outfit niet compleet .

Een  mooie sterling zilveren ketting  kun je  gemakkelijk tot iets nieuws maken  met  hangertjes .  Zowel dagelijks als op een zondag , een sterling zilveren sieraad past overal. Voor sterling zilveren sieraden zijn alle denkbare versieringen een optie , daarbij kunt u denken aan  edelstenen, kristalletjes, zoetwaterparels, Swarovski kristal en emaille .Sterling zilver blijft lang mooi .

 Het schoonmaken van zilveren sieraden is vrij eenvoudig .

Het poetsen met een zachte doek  is  In bijna alle gevallen  genoeg. Om het poetsen  te vergemakkelijken  kunt u speciale zilverpoetsdoekjes  gebruiken, deze zijn  gemaakt met zilverpoets .  Heel snel zijn uw sieraden dan weer  hersteld in hun oorspronkelijke glorie. Uw sieraden groothandel kan u  laten zien hoe u dat het beste doet .

Een andere optie voor het  verwijderen van huidvet  van sterling zilveren sieraden is even kort in een lauw sopje doen . Daarna de sieraden https://www.preciousjewel.nl/nl/Zilveren-Kettingen/Ketting-stud-sets zorgvuldig droogwrijven . Met een  wat keukenpapier  op een tandenstoker kunnen ook de  dieper geleden delen  van sieraden worden  weer schoon worden. Dit moet uiteraard voorzichtig  worden gedaan.

Meest populaire sieraden in zilver

Voor dagelijks gebruik  zijn  zilveren ringetjes  en zilveren  oorhangers nog altijd de meest populaire sieraden . De sieraden die  de hele dag en nacht worden gedragen zijn natuurlijk zilveren ringen. Daarnaast zijn  echt zilveren oorsieraden  ook populair om  de hele dag  te dragen. Bijvoorbeeld ook  zilveren oorstekertjes  worden rondom de klok in gehouden . Dat kan want  metaalallergie  is niet aan de orde omdat sterling zilver  geen allergische bezwaren heeft .

Zilveren  mooie oorhangers zijn de sieraden bij uitstek die  de meeste vrouwen  gemakkelijk  voor zichzelf kopen. Bijpassende nieuwe oorbellen voor  een nieuwe jurk , dat spreekt vanzelf. Voor  body jewelry is sterling zilver ook de beste keus . Deze sieraden worden net als oorbellen  door en op de huid gedragen. Daarom moeten dit soort sieraden dan ook hypoallergeen zijn .

 Sterling zilveren beads

Nog steeds één van de meest populaire sieraden  zijn de  armbanden  van de merken Pandora en Trollbead.  Alle grote kralen met een 4 tot 5 mm rijggat   kunnen hierop worden gedragen en uitgewisseld.Als handelsnaam voor deze kralen kent u misschien de aanduiding “beads” of “charms” . Mensen vragen graag speciale kralen als cadeau  vanwege het wisselsysteem van de kralen .

 De meest gevraagde kralen zijn sterling beads .

Kralen  met een bepaald thema,  dan kun je denken aan  huwelijksfeest, baby’s eerste kerst, kleinkind voor oma, verjaardag, worden veel gezocht  door  bezoekers aan uw winkel.Topsellers  zijn ook  sterling zilveren charms, sterling beads van dieren, hartjes, sterrenbeelden en engeltjes  .

Om zekerheid te hebben over de goede kwaliteit van het zilver koopt u uw  sterling zilveren sieraden  het beste bij een Nederlandse sieraden groothandel. De import en alle bijkomende kosten  worden dan ook afgehandeld door de sieraden groothandel, dus u hoeft zich daar niet om te bekommeren .  Het nieuwste aanbod in zilveren sieraden en alle trends voor het komende seizoen  vindt u altijd bij uw groothandel sieraden.

https://www.preciousjewel.nl/nl/Zilveren-Kettingen/Ketting-stud-sets