ZIZ Magazine
Image default
ZZP

Word ZZP’er in de zorg

Zoek jij leuke en uitdagende ZZP-opdrachten in de zorg? Ga naar happynurse.nl en schrijf je in als ZZP’er in de zorg. HappyNurse bemiddelt tussen ZZP’ers en opdrachtgevers, waardoor je vrij vlot als zelfstandige aan de slag kunt. En omdat HappyNurse verschillende vestigingen in Nederland heeft, is de kans groot dat je een leuke opdracht aanneemt bij jou in de buurt. Naast ZZP-opdrachten biedt HappyNurse ook de mogelijkheid om als zorgondernemer aan de slag te kunnen gaan. Begin een eigen uitzendbureau of start je eigen wijkteam. Natuurlijk wordt je helemaal begeleidt door HappyNurse. Dus, ben jij ondernemend en wil je werken in de zorg? Word dan ZZP’er of zorgondernemer bij HappyNurse. 

Opdrachten voor ZZP’ers

Als ZZP’er ben je zelfstandig ondernemer en daar komt het nodige bij kijken. Dan is het geruststellend als je kunt samenwerken met een organisatie die nauwe contact heeft met zorginstellingen. Je bent dat eigenlijk altijd gegarandeerd van werk. En hoe langer je voor HappyNurse werkt, hoe beter het voor iedereen is. Je kent de processen, en HappyNurse kent jou. Bovendien is scholing belangrijk en daarvoor wordt ook gezorgd. Zo kun je je voortdurend opwerken waardoor er steeds leukere opdrachten beschikbaar komen. Bij HappyNurse kun je als je niveau 3 bent of hoger, als ZZP’er bemiddeld worden. Ben je niveau 2, dan kun je als uitzendkracht bij HappyNurse aan de slag.

Begin je eigen wijkteam of uitzendbureau

Bij HappyNurse kun je als zorgondernemer aan de slag. Sluit je aan als francisenemer bij HappyNurse en ze bieden jou de mogelijkheid om een eigen zorguitzendbureau of een wijkteam te beginnen. Heb jij jaren als verpleegkundige gewerkt, maar je wilt meer uitdaging? Een eigen bedrijf ‘runnen’ omdat je vindt dat je een groot organisatietalent hebt? Dan ben je toe aan een volgende stap. Een eigen zorguitzendbureau. Maar ook als je uit de uitzendbranche komt en affiniteit hebt met de zorg en verpleegkundigen, biedt HappyNurse volop kansen. Meer weten over de mogelijkheden van een eigen zorguitzendbureau? Neem contact op met HappyNurse. Twijfel je? Doe dan de HappyNurse Quickscan en je weet direct of je het in je hebt om als zorgondernemer aan de slag te gaan.

Begin je eigen HappyNurse wijkteam

Je werkt in de thuiszorg en je vindt dat het beter kan en moet? Start dan je eigen wijkteam bij HappyNurse. Zij helpen jou met de financiering en het oprichten van je eigen zorgonderneming. Breng jouw kennis en ervaring naar een hoger niveau en maak de zorg beter met HappyNurse.

Hoe begin ik als zorgondernemer bij HappyNurse?

Wanneer je besluit om zorgondernemer te worden dan begint dat altijd met een oriënterend gesprek. Zorgondernemer worden bij HappyNurse betekent samenwerken. We willen dus weten of het klikt. Jij vertelt wat je ambities zijn en wat je denkt nodig te hebben. Samen beoordelen we of er draagvlak is voor een langdurige samenwerking. Zijn jullie beiden positief na de sollicitatieprocedure? Dan sluit je je aan bij de HappyNurse formule en begin je als zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit kan een uitzendbureau voor verpleegkundig personeel zijn, maar ook een wijkteam. Omdat HappyNurse alles al geregeld heeft spring je in feite op een rijdende trein. Alles is al voor je uitgewerkt waardoor je zorgeloos en vol vertrouwen aan de slag kunt.

Je wordt volledig ondersteund als zorgondernemer

Beschik jij over passie voor de zorg? Heb je de kwaliteiten om een zorgonderneming te runnen? Dan helpt HappyNurse jou met alle aanvullende werkzaamheden. Denk aan administratie en marketing & communicatie. Dit scheelt jou enorm veel tijd en bovendien weet je zeker dat het goed gebeurt. Is jouw interesse gewekt om te ondernemen in de zorg? Neem contact op met HappyNurse of test jezelf met de HappyNurse Quickscan. Wie weet ben jij binnenkort een echte zorgondernemer.

https://happynurse.nl/