ZIZ Magazine
Image default
Management

Geniet van goed voorbereid zijn en breng de exploitatiekosten van uw vastgoedproject in kaart

Wat is er nu fijner dan perfect voorbereid zijn voordat u begint aan een nieuw project? Bij DDC Consulting denken ze hier hetzelfde over. Zij zijn gespecialiseerd in bouwkostenmanagement en hebben jarenlange ervaring met het adviseren over bouw en vastgoed. Zij ondersteunen u dan ook graag bij het opstellen van een advies voor de exploitatiekosten wat betreft uw vastgoed. Zo weet u precies welke kosten u dient te dekken wanneer uw project eenmaal afgerond is. Want hoewel de bouw van uw project op dat moment afgerond is, komen er nog diverse kosten kijken bij het onderhouden van uw project. Dit zijn vaak kosten als rente, afschrijvingen en verzekeringen.

Op voorhand de kosten van uw project inschatten

Voordat u begint aan uw nieuwe project is het belangrijk om een inschatting te hebben van hoeveel de bouw, sloop of renovatie zal gaan kosten. Deze stichtingskosten geven u een duidelijk beeld van de middelen die u nodig heeft voor het project en hoeveel deze naar alle waarschijnlijkheid gaan kosten. Het is daarom erg aan te raden om de stichtingskosten voor uw project in kaart te brengen. De deskundige medewerkers van DDC Consulting geven u hier graag een persoonlijk advies over. Wat is er nodig om het gehele project te kunnen financieren? Welke middelen wilt u inzetten? Verder bouwkostenmanagement laat u tevens over aan deze professional. Denkt u hierbij aan begroting, bewaking en besturing van het budget. Hierbij horen begrotingen voor het bouwproces, kostenbewaking tijdens alle fasen van het bouwproces, beoordeling van begrotingen, voeren van prijsonderhandelingen, kosten/kwaliteit toetsen en het maken van de financiële eindrekening van het bouwproject.

Laat u ondersteunen door een professional

Ga goed voorbereid te werk en laat u adviseren over de stichtings- en exploitatiekosten voor uw vastgoedproject. De professionals van dit adviesbedrijf helpen u hier natuurlijk graag bij. Heeft u een vraag over hoe zij te werk gaan? Wilt u weten hoe een advies over de exploitatiekosten van vastgoed eruit zal zien? Neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij vertellen u graag meer.