ZIZ Magazine
Image default
Woningen

Innovatieve luidsprekers voor uw woonkamer

De zoektocht naar nieuwe luidsprekers of een geheel nieuw audiosysteem kan een lange zoektocht zijn. Want hoe vindt u de juiste en beste kwaliteit luidsprekers maar ook luidsprekers die niet uit de toom vallen in uw woonkamer? Maar andersom kan ook, die mooie design luidsprekers kunnen perfect passen in uw interieur maar het geluid wat uit de luidsprekers komt kunt u totaal niet waarderen. Naast dat dit een persoonlijke keuze is moet u alle potentiële opties bekijken en beluisteren natuurlijk. Een goede locatie waar u dit kunt doen is de expert geluidszaak Morelisse.

Innovatieve geluidstechniek

De geluidstechniek gaat steeds verder en kan steeds meer. Een voorbeeld daarvan zijn draadloze geluidssystemen die zonder kwaliteitsverlies dezelfde geluiden produceren als bedrade systemen. Het voordeel voor u als consument? Er hoeft bij het installeren alleen maar een stroomdraad aan gesloten worden en er hoeven geen bedradingen aangesloten te worden vanaf de speler naar de luidspreker. U hoeft dus later niks meer weg te werken aan bedrading om het gehele systeem een geheel te laten zijn.

Bang & Olufsen speakers

Geluidzaak Morelisse in Amersfoort is een zaak waar kwaliteit en een goed geluid centraal staan. Dat komt tot uiting in de Bang & Olufsen speakers die zij aanbieden. Bang & Olufsen zijn producenten van luidsprekers die zich richten op design, technologie en innovatie. In meer dan 90 jaar is Bang & Olufsen uitgegroeid tot een van de meeste iconische merken en zijn zij wereldbekende pioniers op het gebied van design, technologie en innovatie. Morelisse biedt met trots dan ook het merk Bang & Olufsen aan.

B&O Beosound

Een onderdeel van het merk Bang & Olufsen is B&O Beosound. Deze apparaten zijn innovatieve luidsprekers en voor meerdere toepassingen geschikt. Een speciale toepassing is de B&O Beosound Shape. Dit systeem bestaat uit meerdere kleinere luidsprekers die u zelf kunt uitkiezen. Deze kleinere luidsprekers kunnen los, maar ook als een geheel functioneren. Deze worden op de muur gemonteerd. Door de vorm, een zeshoek, geeft dit meteen de mogelijkheid om de luidsprekers als kunst aan de muur te monteren. U kunt met de vorm en kleuren bijna alles mogelijk maken wat u wilt!  Op de website worden enkele mogelijkheden getoond. Hoe zal uw bezoek reageren als u voorstelt om muziek te luisteren en zij zien geen herkenbare luidsprekers? En daarna zich verwonderen om de kwaliteit van het geluid?

Uw woonkamer

Om weer terug te komen op de grote zoektocht naar de beste luidsprekers. B&O Beosound geeft u de mogelijkheid om innovatieve met hoogwaardig geluid te combineren met een verrassend design. Aan elke kant spreekt de topkwaliteit en design boekdelen, alles voor een zuiver en krachtig geluid. Het is zeker aan te raden dat u bij Morelisse in Amersfoort langs komt om naar de topkwaliteit van B&O Beosound te luisteren!

https://morelisse.nl/