ZIZ Magazine
Image default
Management

Low budget business ideas

 

 

Low budget business ideeën

 

1. Rijden voor Uber

Heb je een auto (meer specifiek, een 4-deurs sedan, bouwjaar 2001 of nieuwer)? Dat is ongeveer alles wat nodig is om Uber-chauffeur te worden, samen met ten minste drie jaar rijervaring en een blanco strafblad.

 

Als je over het bovenstaande beschikt, kan het starten van een bedrijf als Uber-chauffeur zeer lucratief zijn. Hoewel je misschien niet de hoogten bereikt van de zogenaamde “Uberpreneurs” die meer dan $200.000 per jaar verdienen, kan het een geweldige gratis onderneming zijn om te beginnen.

 

2. Muziekles of bijles

Als je goed bent in een bepaald schoolvak of een muziekinstrument bespeelt, overweeg dan om een bijlesbedrijf te beginnen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, zodat u zich kunt specialiseren in uw niche vaardigheden of interesse (hoewel je misschien meer geluk hebben als een algemene Engels tutor en niet, laten we zeggen, als een specialist in de 19e-eeuwse Gothic Literature).

 

Dit artikel geeft je een kijkje in wat er nodig is om je bijlesbedrijf te beginnen, en bekijk ook deze Udemy-cursus over het starten van een bijlesbedrijf.

 

3. Talen onderwijzen en oefenen

Als je meer dan één taal spreekt, heb je een gouden kans om een bedrijf te beginnen in het onderwijzen van een taal, of het houden van conversatie-oefensessies.

 

Bekijk naast de bovenstaande bronnen ook dit artikel van Tammy Bjelland, die een bedrijf in taalonderwijs en -advies is begonnen. Als je je afvraagt waar je je bijlesdiensten kunt aanbieden, er zijn genoeg andere opties dan alleen Craigslist.

 

4. Virtuele assistent

Als je georganiseerd bent en gemakkelijk taken kan volbrengen in een tijdige manier, overweeg dan om een virtuele assistent te worden. Virtuele assistenten hanteren planning, boekhouding, en diverse andere administratieve taken op afstand van hun kantoor aan huis; vergelijkbaar met freelancen als een schrijver, redacteur, ontwerper, enzovoort, kunnen virtuele assistenten bouwen aan hun klantenbestand en ervaring op sites als Upwork.

 

Voor meer informatie over het worden van een virtuele assistent, kijk op The VA Handbook, een site gewijd aan het helpen van anderen te starten en beheren van hun eigen virtuele assistent bedrijven.

 

5. Huis zitten

Oké, je hebt wel eens huisoppas gedaan voor vrienden – maar kun je dit omzetten in een winstgevende zaak?

 

Blijkt dat je kunt-door het opbouwen van een reputatie van respectvol, betrouwbaar gedrag, het houden van klanten behoeften op de eerste plaats, en na te denken over wat ze zouden willen in een huis sitter.

 

Goede referenties zijn van het grootste belang bij het starten van een bedrijf in housesitting (hoewel ervaring in het beheren van een huis, het verzorgen van huisdieren en het uitvoeren van kleine gazononderhoud ook belangrijk zijn). Dat gezegd hebbende, kan het opbouwen van deze referenties in het begin zo simpel zijn als het vinden van families in uw sociale kring die deze zomer de stad uit gaan!

 

6. Organisatie in huis

Houdt u ervan om een schoon, opgeruimd huis te hebben? Voel je je al opgewonden bij het idee van een bezoek aan The Container Store (wees gerust, je bent niet de enige)? Als dat zo is, wilt u misschien overwegen om thuisorganisatiediensten aan te bieden.

 

Om een voorproefje te krijgen van hoe het proces om een professional organizer te worden eruit ziet, bekijk dit artikel op Organize 365, waar blogger en professional organizer Lisa Woodruff het proces bespreekt en tips geeft.

 

7. Professionele vinder

Dit is misschien een van de meer ongebruikelijke suggesties op deze lijst, maar als je aanleg hebt om dingen te vinden, kun je deze dienst misschien te gelde maken, zonder dat het je iets kost.

 

Je vraagt je misschien af: “Oké, geweldig; maar wat vind ik nu precies?” Volgens dit artikel, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Van familie genealogische informatie, tot klassieke auto’s, tot oude records, tot perfecte huisgenoten, als je goed bent in het opsporen van het perfecte ding of stukje informatie, wil je er misschien naar kijken.

 

8. Drop shipping

Ik zal niet eens beginnen om hier in drop shipping te komen – vooral wanneer Shopify al zo’n uitstekende drop shipping gids heeft.

 

De aantrekkingskracht van drop shipping is duidelijk: er komt weinig bij kijken als het gaat om specifieke vaardigheden, het kan overal vandaan worden gedaan, er komt geen startkapitaal bij kijken, en het kan enorm lucratief zijn.

 

9. Tuinieren en landschapsarchitectuur

Als je groene vingers hebt, kun je overwegen om een tuin- of landschapsarchitectuurbedrijf te beginnen. Als u basisvaardigheden hebt op het gebied van maaien, snoeien en gazononderhoud, zult u waarschijnlijk merken dat de drempel om een tuinarchitectuurbedrijf te beginnen vrij laag is.

 

Hoe complexer het proces (d.w.z., meer complexe irrigatietechnieken en dergelijke) kan extra leren, door middel van een cursus, diploma, of mentorschap vereisen.

 

Hoewel dit laatste afbreuk doet aan het “gratis” aspect van het opstarten van dit bedrijf, is het nog steeds de moeite waard om te bekijken (en misschien kun je mentor worden van een expert op dit gebied om nieuwe vaardigheden te leren zonder kosten). Voor meer informatie over het starten van een landschapsarchitectuur bedrijf, lees deze gids.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/auto-taxeren/waarde-sloopauto/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/