ZIZ Magazine
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

Wilt u voor een financiering in aanmerking willen komen en uw bedrijf bestaat echter minder dan 3 jaar? In dat geval heeft u een ondernemingsplan nodig. Alle financiers waaronder de bank, Qredits en crowdfundplatformen hebben dit als eis. Zowel voor de financier als voor u als startende ondernemer is dit belangrijk: de financier wil namelijk zeker weten dat u de lening kan terug betalen uit de winsten en u krijgt een kijk in uw markt, uw concurrenten en de financiele haalbaarheid.

Wij staan achter u

Het is niet van belang of u al 5 jaar onderneemt of gisteren bent begonnen, voor beide typen ondernemers schrijven wij het perfecte bedrijfsplan. Derhalve kunt u uw ondernemingsplan laten maken door ons kantoor met bijna altijd succes bij de makelaar of de financier. De business plannen die wij schrijven overtuigen de lezer van het plan meteen met de frisse, moderne look, de kwalitatieve inhoud en de research. We maken er samen een kunstwerk van. U het idee en overtuiging, wij het onderzoek.

Met ons plan kunt u overal terecht

Maak gebruik van onze deskundigheid en ervaring met marktonderzoek, regelgeving en eisen van financiers en makelaars aan een bedrijfsplan. Samen met u gaan we uw concept perfectioneren tot aan uw daadwerkelijke opening van uw zaak. De bedrijfsplannen welke wij maken bevatten alle noodzakelijke content zodat ze geschikt zijn voor elke belanghebbende: de financier, het crowdfundplatform, de private investor, de RVO en het UWV. Gedurende ons bestaan hebben we van al deze partijen goedkeuring verkregen op onze plannen.

Andere belanghebbenden die ook zeer content zijn over ons bedrijfsplan: het Waarborgfonds Kinderopvang, de Orde van Advocaten voor een startende advocaat, vergunningafdelingen etc. Met een decennium aan ervaring en kennis, hebben we onze eigen in-house sjablonen. Dit betreffen geen studentikoze invulschema’s maar een product van alle ervaring en know-how van het afgelopen decennium. Zodoende verkrijgt u een customized plan. Dit kunnen we binnen een week aan u presenteren.

Daarnaast functioneert ons ondernemingsplan voor u ook als een leidraad: u zal uw markt begrijpen en uw plaats daarin, de directe- en indirecte concurrenten en natuurlijk de haalbaarheid financieel, houdt u voldoende over en kunt u de lening terug betalen?

Advies, maar dan praktijk gericht

We leveren markt research, een SWOT-analyse, een concurrentie-analyse, de marketingmix en het financiele hoofdstuk. Echter, we verstrekken ook pragmatisch advies bij de eventuele financiering. Dan bent u er zeker van dat u kunt slagen bij de financieringsaanvraag. Plannen welke wij maken hebben standaard onderzoek welke met statistieken en bronnen is onderbouwd zodat een ieder die het plan doorneemt ziet dat het vermelde onderzoek correct is. Wij zijn op de hoogte van de beslissingscriteria van elke financier en daarom bevindt ons succespercentage zich boven de 90%.

 

Profiteer ook van onze werkwijze en contacteer ons meteen.

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl