ZIZ Magazine
Image default
Webdesign

Een unieke website zegt nog niets over de online vindbaarheid!

Met een nieuwe website wordt het eigenlijk altijd wel toegepast. Want zonder zal de website ook niet gevonden worden. Het gaat hier over SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Om zoveel mogelijk bezoekers te werven is online marketing de oplossing, waar SEO onder valt. Dit kunt u zelf doen, maar ook overlaten aan de SEO specialist Eindhoven. Want het is uiteindelijk de uitdaging om uw publiek zover te krijgen om gebruik te maken van uw diensten of om uw producten te kopen.

Wat is linkbuilding en hoe werkt het?

Linkbuilding is een methode waarbij bepaalde trefwoorden worden gelinkt naar uw website. Een blog over een bepaald onderwerp kan bijvoorbeeld voor aandacht zorgen, als hierin maar links verwijzen naar uw website. En ook op uw eigen website zal tekst voorzien worden van relevante links die verwijzen naar andere informatieve pagina’s op uw site. Uw SEO waarde zal dan stijgen. Dat wil zeggen, de positie van uw website zal stijgen in Google waardoor u beter gevonden wordt. Een eigen vorm van naamsbekendheid vergroten is het gebruik van social media. Door links te gebruiken in uw berichten en door met #hashtags te verwijzen naar de naam van uw bedrijf, zullen klanten u gaan herkennen. Net als linkbuilding is dit een doorgaand proces waar veel aandacht aan geschonken moet worden. Als u hier opeens mee stopt, zullen klanten u vergeten en zal de concurrentie uw positie overnemen.

Wat zijn de richtlijnen voor het uitbesteden van linkbuilding?

Het is niet toegestaan (namens Google) om bestaande teksten te kopiëren en hiermee te verwijzen naar uw website. Dit wordt duplicated content genoemd en zal door Google niet goedgekeurd worden. Zorg dus voor uniek geschreven teksten met relevante links om uw vindbaarheid op te krikken. Het zal ook geen toegevoegde waarde hebben als u bestaande teksten opnieuw plaatst. Dit zal u dus niet helpen om uw positie te verhogen in Google. Het is altijd lastig om te concurreren, maar de meest uniek geschreven teksten zullen voor de meest waardevolle content zorgen.

Uw SEO waarde is waardevol

Met online marketing telt elke link die u plaatst, en een SEO specialist Eindhoven kan u daarmee van dienst zijn. Deze specialist zorgt ook dat u enkel links met toegevoegde waarde vergaart. Een tekst die niks te maken heeft met datgene dat u te bieden heeft, zal het verschil dus ook niet gaan maken. Meer bezoekers is waar u naar streeft, dus maak hier dan ook werk van. De specialisten van SEO Eindhoven kunnen deze zware taak op zich nemen. Gewapend met kennis, creativiteit en geavanceerde technieken brengen zij uw website naar een groter publiek via Google!