ZIZ Magazine
Image default
Auto’s en Motoren

Blog – Dual dashcam

Bent u op zoek naar een nieuwe manier waarop u uw auto kunt beveiligen? Een alarm is een handige manier om te weten wanneer er aan uw auto wordt gezeten, maar wanneer u te laat bent, weet u niet wat er is gebeurt. Een dual dashcam biedt bewijsmateriaal. Deze camera neemt op wanneer er beweging rondom uw wagen plaatsvindt. Zo heeft u altijd een paar extra ogen die uw auto in de gaten houd. Waarom dit belangrijk is? Dat leest u hier.

 

Vandalisme en verzekering 

Wanneer uw auto een deuk oploopt, is het altijd de vraag of dit uw eigen fout is of opzettelijk gedaan is. Ook bij een kras op de auto kan het lastig zijn om dit vergoed te krijgen. Met een dual dashcam heeft u altijd het bewijs wanneer de deuk is opgelopen of wanneer de auto is gekrast. Hierdoor heeft u bewijsmateriaal voor de verzekering en kunt u uw auto laten repareren en opknappen. 

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeluk meemaken is een schokkende ervaring voor iedereen. Maar de nasleep van zo’n moment is vaak een stuk heftiger. Wie heeft er schuld en wie is verantwoordelijk voor de kosten? De dual dashcam heeft het ongeluk gefilmd en dit materiaal kan gebruikt worden om de situatie beter te bekijken. Het geeft duidelijk weer wat er gebeurde en wie er schuldig kan worden geacht.

Een dual dashcam die zowel alle bewegingen aan de voor- als achterkant van de auto filmt, geeft iedere auto eigenaar extra rust. U heeft een vertrouwd gevoel wanneer u de weg op gaat of wanneer u uw nieuwe auto openbaar parkeert.