ZIZ Magazine
Image default
Financieel

Urenregistratie

Elke bedrijfseigenaar wil hetzelfde: inzicht in de productiviteit van zichzelf en zijn medewerkers. Urenregistratie kan op veel verschillende manieren, maar naarmate jouw bedrijf groeit, kan het moeilijker worden om bij te houden waar iedereen mee bezig is en waar medewerkers hun tijd aan besteden. Hoe kun je dit voorkomen?

Waarom urenregistratie?

Wanneer je het overzicht verliest kan je het gevoel krijgen dat je geen zicht meer hebt op de urenregistratie van jouw personeel. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, kun je jouw medewerkers elke dag urenregistraties laten invullen, waarin ze elk uur dat ze op kantoor zijn, bijhouden waar ze aan werken. Keeping kan jou helpen om grip te houden op jouw urenregistratie, door een duidelijk overzicht te schetsen van de tijdsbesteding binnen jouw bedrijf.

Keeping biedt een eenvoudige oplossing voor problemen die van invloed kunnen zijn op groeiende bedrijven en helpen de urenregistratie van jouw medewerkers gemakkelijker en efficiënter te maken.

Urenregistratie van Keeping

Gebruikt door grote en kleine bedrijven en favoriet van veel werkgevers zijn urenregistraties van Keeping voor medewerkers een snelle en gemakkelijke manier om een ​​betekenisvolle verandering aan te brengen in de manier waarop jouw bedrijf functioneert. Keeping biedt een compleet pakket, zodat jij jouw urenregistratie optimaal kan regelen! Ervaar het gemak van moeiteloze monitoring en registratie zelf in de Gratis en Premium versie van Keeping. Bij Keeping staat goed bereikbare data centraal, daarom kan je altijd alle gegevens uit Keeping exporteren, zodat jij altijd en overal inzicht hebt in jouw urenregistratie en die van jouw personeel.

https://keeping.nl/urenregistratie