ZIZ Magazine
Image default
Financieel

Koop Bitcoins: Hoe begin te beginnen

Kopen van bitcoins en andere digitale valuta kan worden gedaan met behulp van een service die Bancontact wordt genoemd. Bancontact is een handelsplatform dat door meer dan honderd mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Het werkt net als een online beurs – je kunt kopen, verkopen en handelen tussen valuta’s met behulp van deze interface.

U hoeft geen eerdere ervaring of training te hebben om deze interface te gebruiken om valuta’s te kopen en te verkopen. Nadat u zich als lid bij Bancontact hebt geregistreerd, worden al uw aankopen en verkoopt automatisch door hen afgehandeld.

 

Aangezien Bancontact werkt met een makelaar die fungeert als een tussenpersoon tussen u en de koop- en verkoopkanten van het handelsplatform, hoeft u zelf geen handelsplatforms om te gaan. Hiermee kunt u uw tijd doorbrengen met andere dingen zoals marketing of werken op uw eigen website om geld van bezoekers naar uw site te verdienen. Bovendien, aangezien u alleen betaalt voor de virtuele valuta die u hebt gekocht in plaats van betalen voor een makelaarservice en handelsaccount, eindigt u elke maand een kleinere vergoeding.

Veel van de beste handelsplatforms brengen honderden dollars per maand op voor hun diensten, en u betaalt nog meer met Bancontact.

 

Een functie van Bancontact die vooral handig is voor nieuwe gebruikers van virtuele valuta is de demo-modus. Hiermee kunt u de interface gebruiken en onderzoeken hoe het werkt zonder vast te zitten in een lange handelsdemo waar u geen transacties kunt maken. Je kunt gewoon de demo volgen en kijken of het voor je werkt voordat je een echte koop- of verkooptransactie maakt. Het maakt het gebruik van de interface veel gemakkelijker voor een persoon die niet volledig begrijpt hoe de markten werken.

 

Als je nieuwsgierig bent naar het leren hoe je Bitcoins koopt, kun je proberen je aan te melden voor een gratis account bij Mt. GOX, een van de grootste en meest vloeibare virtuele valutawisselschappen. Als u weet hoe u de MT kunt gebruiken. GOX-platform, u kunt in een zeer korte periode veel geld verdienen.

 

Terwijl je rondkijkt op andere platforms, zul je merken dat er verschillende soorten accounts zijn.

De twee meest populaire exemplaren zijn bartering-accounts en standaardaccounts. Beide hebben hun voor- en nadelen. Met behulp van een handelsplatform waarmee u zowel valuta’s in de handel kunt boeken, maar u in verschillende valuta in rekening brengt, kan een beter idee zijn voor de meeste nieuwe handelaren.

 

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop u Bitcoins kunt kopen. Eén manier is door een service zoals Mt. GOX. Another is om de daadwerkelijke valuta van verschillende bedrijven in het internet te kopen. Hoewel het langer duurt om uw geld te ontvangen, kunt u verschillende platforms testen en vinden welke u gemakkelijker kunt werken. Welke manier u ook kiest om te kopen, waardoor u kunt helpen u een meer ervaren handelaar te worden en een wereld van kansen open te stellen die anders buiten bereikbaar is.

Wil jij bitcoin kopen? Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/