ZIZ Magazine
Image default
Eten en drinken

Borrelhapjes bestellen is online zó gedaan.

Borrelhapjes zijn een heerlijke aanvulling op elk feest. Voor een privé feestje, zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft of voor een zakelijk event zoals een kerstborrel, afscheidsfeest of einder van het kwartaal. De meeste mensen weten; De juiste hapjes verhoger de sfeer. Of u nou gaat voor luxe hors d’ ouvres, basic canapés of echte fingerfood! Borrelhapjes bestellen moet je niet vergeten!

 

Borrelhapjes bestellen. Waar doe ik dat het beste?

Het bestellen van appaetizers gaat vrij eenvoudig. Eerst kiest u een goede cateraar uit die bij u in de buurt thuis of op het werk bezorgd. Kijk goed of deze ook andere goede catering serveerd, want misschien heb je ook bijvoorbeeld cocktails nodig! Als u de juiste traiteur heeft gevonden, dan kunt u uw favoriete hapjes uitkiezen. Bij sommige cateraars kunt u alleen kiezen voor vooraf samengetelde borrelplateau’s en bij andere kunt u de hapjes geheel los bestellen en de avond zelf samenstellen. Eenmaal uw keuze gemaakt, plaatst u in de online webshop alles in de winkelwagen en doorloopt u de check-out stappen. U kunt voor uw betaling kiezen uit betaling per pin aan de deur, betaling via Ideal, of bedrijven kunnen ook ervoor kiezen op de betaling te voldoen per factuur!

 

Welke borrelhapjes kan ik allemaal bestellen?

Er zijn legio soorten en stijlen hapjes op de wereld en u kunt ze allemaal bestellen! Italiaanse hapjes, spaanse tapas, Oosterse of Franse Canapés en American Fingerfood. Finger likin’ Good! Ook voor mensen met speciale dieetwensen zijn er legio opties op de markt. Glutenvrij hapjes, Snacks die volledig halal zijn of compleet geen lactose bevatten. Het bestaat allemaal.

 

Wat kost het om deze hapjes te bestellen?

De prijs per hapjes verschilt enorm per soort hapjes en per cateraar. High-end catering, waarbij er veel tijd wordt gespendeerd per hors d’ouvre kan al gauw €2,50 per hapje vragen. De meeste cateraars vragen tussen de €1,00 en €1,50 per hapje. Sommige cateraars rekenen ook beozrgkosten om de borrelhapjes bij u af te leveren. Houd hier rekening mee.

 

Hoe wordt de catering gepresenteerd?

Borrelhapjes bestellen voor een feest? Denk ook aan de presentatie! De presentaie van de catering is  uitermate belangrijk. Uiteraard heeft u niet de juiste serveerschalen in de kast liggen, dus die krijgt u altijd te leen van de cateraar. Dat scheelt ook weer afwassen, want dat doet de traiteur. U kiest het tijdstip waarom alles bij u wordt afgeleverd en kiest het tijdstip wanneer alles weer wordt opgehaald. Dat scheelt u weer een dag thuis zitten wachten.