ZIZ Magazine
Image default
Eten en drinken

Geniet van een lekker mals stuk vlees dankzij de vleesthermometers van Thermapen

Elke goede kok maakt gebruik van een vleesthermometer. Een vleesthermometer is namelijk een zeer nauwkeurig product dat de kerntemperatuur van het vlees exact meet. Koks die zonder vleesthermometer koken, houden enkel de tijd in de gaten. Er zijn echter veel meer factoren die de bereidingstijd van vlees beïnvloeden.

Zo bepalen de grootte van uw vuur of oven, de structuur van het stuk vlees en de bereidingswijze voor een groot deel de bereidingstijd. Door een thermometer te gebruiken, weet u exact wanneer de gewenste temperatuur bereikt is en zorgt u dan ook steeds voor een heerlijk mals resultaat. Dankzij de vleesthermometer wordt koken heel wat eenvoudiger en smaken uw gerechten beter dan ooit.

 

Een vleesthermometer kopen bij Thermapen

Bent u overtuigd van de vele voordelen en wilt u een vleesthermometer kopen? Dan zit u goed bij Thermapen. Thermapen is namelijk een echte specialist in professionele vleesthermometers. Hun producten voldoen aan de HACCP voorschriften en kunnen dan ook zonder probleem in de horeca gebruikt worden.

Ook voor thuisgebruik zijn de thermometers uitermate geschikt. De vleesthermometers van Thermapen zijn bovendien zeer eenvoudig te hanteren. U plaatst de pin in het midden van het vlees en na enkele seconden verschijnt de temperatuur op het handige LCD scherm. Met een vleesthermometer van Thermapen wordt koken dan ook een echt feest.

Thermapen MK4

Het pronkstuk van Thermapen is toch wel de Superfast Thermapen Professional MK4. Dit is de best verkochte vleesthermometer en wordt wereldwijd door de allerbeste chefs gebruikt. Deze prachtige thermometer is de snelste voedselthermometer die op dit moment te verkijgen is. Binnen drie seconden krijgt u de temperatuur van het vlees te zien.

Verder is deze thermometer voorzien van een afwasbare behuizing en beschikt het product over een zogenaamde ‘biomaster’ om bacteriën tegen te gaan. Tenslotte beschermt een rubberen afdichting de thermometer tegen water, stof en voedselresten. De Superfast Thermapen Professional MK4 is dan ook de perfecte keuze wil u een kwaliteitsvolle vleesthermometer kopen.

Thermapen staat voor kwaliteit en hygiëne

Thermapen is dé expert in kernthermometers en verkoopt dan ook vleesthermometers van de beste kwaliteit. Ze beschikken over een mooie collectie aan diverse thermometers, gaande van simpele modellen tot technologisch hoogstaande producten met allerlei moderne snufjes. Bovendien komen de vleesthermometers in verschillende kleuren, zodat u voor elke vleescategorie een verschillende thermometer kan gebruiken.

Zo weet u zeker dat u hygiënisch werkt en voorkomt u eventuele kruisbesmettingen. De vleesthermometer van Thermapen is zowel voor professioneel als voor thuisgebruik geschikt en zorgt er dan ook voor dat iedereen steeds optimaal van een heerlijk stuk vlees kan genieten!

https://www.thermapen.nl/