ZIZ Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Cultuur proeven met rondreis naar Bali vanaf Java

Via Original Asia kunt u op rondreis naar Bali vanaf Java en volop cultuur proeven van prachtige delen in het noorden en midden van Azië. Als u kiest voor een rondreis door Sri Lanka met kinderen, dan kunt u uiteraard ook meer het zuiden van Azië ontdekken. De mogelijkheden zijn eindeloos als u bij dit prachtige reisbureau een rondreis kiest. U bezichtigt veel imposante bezienswaardigheden en wordt door de meest bijzondere delen van deze gebieden geleid. Op een rustig tempo kunt u de cultuur, de natuur en alle mooie gebouwen in u opnemen. Hebt u specifieke wensen over wat u graag wilt zien? Hier wordt zorgvuldig rekening mee gehouden.

Tempels en steden bezoeken

Met een rondreis naar Bali vanaf Java brengt u zeker een bezoek aan ‘het cultureel hart’ van Java. Uw rondreis begint immers in Yogyakarta, een stad die in Midden-Java is gelegen. Een boeiende stad met een lange, indrukwekkende geschiedenis waar veel moois te bezichtigen valt en waar u zeker een goede indruk van de Aziatische cultuur kunt ervaren. U brengt met zekerheid een bezoek aan tempels van Prambanan en Borobudur en bezichtigt naast de Bromo vulkaan, ook nog eens de Ijen vulkaan. Een prachtige zonsopgang zal een onuitwisbare indruk achterlaten. Tijdens uw rondreis door Sri Lanka met kinderen bezoekt u eveneens fraaie plekjes en zijn het bezichtigen van bezienswaardigheden en het genieten van heerlijk strand op de Malediven perfect op elkaar afgestemd.

Schitterende rondreis in luxe

Bij Original Asia kunt u terecht voor een waanzinnige rondreis naar Bali vanaf Java of kiest u met uw gezin voor een rondreis met kinderen door Sri Lanka. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, zonder dat u oververmoeid raakt door de vele indrukken. Op een aangenaam tempo maakt u kennis met al het moois dat Azië u te bieden heeft. U verblijft met beide rondreizen in prachtige hotels die volledig op luxe zijn ingesteld.