ZIZ Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat behandelen een tandarts terwijl u onder volledige narcose bent

Woont u in Deventer en omstreken en boezemt de gedachte aan een tandartsbezoek u angst in? Laat uw gebit dan verzorgen bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Het team van deze tandartsenpraktijk zal de tijd nemen om samen met u een plan op te stellen voor uw behandeling bij deze tandarts onder volledige narcose. De tandarts kan u bijvoorbeeld onder volledige narcose behandelen. U wordt dan buiten bewustzijn gebracht, zodat u helemaal niks meemaakt van de behandeling door deze gespecialiseerde tandarts in Deventer. Uw angst hoeft niet in de weg te staan van een gezond gebit.

Kom eerst langs voor een gesprek

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem. Om deze reden organiseert Tandartsenpraktijk St. Jozef een speciaal angstspreekuur voor iedereen in Deventer en omstreken. U kunt op afspraak langskomen bij deze ervaren tandartsenpraktijk om uw situatie te bespreken. Ook als u al lange tijd niet meer bij een tandarts in Deventer bent geweest, is dit een laagdrempelige manier om de bal weer aan het rollen te brengen. Als u extreme angst heeft voor de tandarts, bestaat er de optie om uw behandeling bij deze tandarts onder volledige narcose uit te laten voeren. Als u er geen bezwaar tegen hebt om gedeeltelijk bij bewustzijn te blijven, kunt u ook kiezen voor sedatie.

Een behandeling zonder pijn of stress

Wat kunt u verwachten van uw bezoek aan deze tandarts als u kiest voor volledige narcose? Het zal noodzakelijk zijn dat u met een nuchtere maag arriveert, wat betekent dat u zes uur voor uw afspraak niet mag eten of roken. Uw tandarts in Deventer zal u voorafgaand aan de behandeling uitleggen wat er precies gaat gebeuren. Terwijl u onder narcose bent, wordt uw gezondheid voortdurend in de gaten gehouden. Als het tijd is om weer wakker te worden, zal er altijd iemand bij u zitten. De kans is groot dat u binnen een uur weer naar huis zal kunnen gaan.