ZIZ Magazine
Image default
Particuliere dienstverlening

Het infrezen van een dekvloer is voor deze vloerenexpert geen enkel probleem

Als u vloerverwarming wilt laten leggen in een bestaande dekvloer, moeten er sleuven in de vloer gefreesd worden om de verwarmingsbuizen in het herkenbare slakkenhuispatroon in de sleuven te leggen. Voor het infrezen van uw dekvloer kunt u rekenen op Multi Vloeren Brabant. Dit gespecialiseerde bedrijf heeft jarenlange ervaring in het leggen en storten van vloeren en het plaatsen van vloerverwarming. Het infrezen van uw dekvloer is dus een eitje voor deze vakmensen. Ook de vloerverwarming plaatsen zij vervolgens graag voor u. Ze gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw zandcementvloer storten door echte vakmensen

Naast het infrezen van uw bestaande dekvloer rekent u ook op deze vloerenspecialist voor het storten van uw nieuwe zandcementvloer. Dit bedrijf beschikt over een eigen vrachtwagen en heeft op locatie enkel water nodig. De andere grondstoffen verzorgen zij zelf, daar hoeft u zich niet druk om te maken. Als u besluit om uw nieuwe vloer door dit bedrijf te laten storten, bent u verzekerd van een strakke zandcementvloer waar uw vloerbedekking naar keuze egaal op aangebracht kan worden. Of u nu kiest voor tegels, dekzeil, laminaat of vloerbedekking: op een egaal gestorte zandcementvloer is het allemaal mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan op de website van dit bedrijf

Wilt u vloerverwarming laten leggen in uw bestaande dekvloer en deze daarvoor laten infrezen? Dat kunt u met een gerust hart laten doen door de vakmensen van Multi Vloeren Brabant. Zij voeren hun werkzaamheden niet alleen in de provincie Noord-Brabant uit, maar ook daarbuiten. Woont u bijvoorbeeld in Limburg of in Gelderland? Ook dan staat deze vloerenspecialist voor u klaar. Als u meer wilt weten over het aanbod van dit bedrijf, neem dan een kijkje op hun website. Voor een indicatie van de kosten voor het storten of leggen van een nieuwe vloer of het infrezen van uw dekvloer vraagt u vrijblijvend een offerte aan.