ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Bedrukte bekers als brand marketing

Bedrukte bekers als brand marketing

 

Je kent vast wel: de met een merk bedrukte bekers op een beurs of evenement. Dat is een slimme offline marketingtruc om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. Ben je benieuwd waarom dit slim is en of het iets voor jouw bedrijf is? Lees dan verder en kom erachter!

 

Hoe werkt het?

Een marketingcampagne kan veel geld kosten, zowel online als offline. Bekers die bedrukt zijn met een merknaam of logo kosten relatief weinig geld, maar zijn wel erg goed als marketingmiddel. Mensen lopen namelijk een stuk rond met een beker met jouw logo, waardoor de naamsbekendheid wordt vergroot. Een ander voordeel aan deze bekers, is dat dit voor veel mensen niet wordt gezien als marketing. Het gaat ze namelijk vaak om de inhoud van de beker, maar onbewust onthouden ze het logo wat erop gedrukt is.

 

Is het iets voor jou?

Sta je regelmatig op een beurs met jou bedrijf? Of wil je jouw naamsbekendheid vergroten op een festival of evenement waar jouw doelgroep komt? Sponsor dan de bekers met jouw logo erop. Dit is een slimme manier om jouw doelgroep te bereiken, zonder een online marketingcampagne op te zetten. Als je het in een keer goed aan wil aanpakken kan je natuurlijk ook online en offline combineren.

 

Veel mogelijkheden

Naast kartonnen bekers kan je ook kiezen om plastic glazen te laten bedrukken. Heb je een evenement waar je graag koffie wil schenken? Dan kan je ook overwegen om creamersticks of suikerzakjes te laten bedrukken.

 

Scoor jouw bedrukte bekers!

Heb je binnenkort een beurs of evenement waarbij je deze strategie wilt gebruiken? Neem dan een kijkje op de website van disposabledirect.nl. Zij hebben een groot assortiment aan kartonnen bekers, plastic glazen en servies. Ook kunnen ze deze allemaal bedrukken met jouw logo. Wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

 

 

https://www.disposabledirect.nl/