ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Kantoor op maat laten inrichten

Kantoor op maat laten inrichten 

Naast alle verkoop, inkoop en drukte rondom je bedrijf, wil je eigenlijk zo snel mogelijk een nieuw kantoor hebben ingericht. Je hebt het al druk zat met de verhuizing, daar komt de inrichting óók nog bij. Een moodboard is misschien zo gemaakt maar er is nog veel werk aan de winkel. Jij kan je kantoor helemaal op maat laten inrichten. Wij leggen je hieronder graag uit hoe het werk. 

  1. Maak een gratis moodboard 

Ben je bezig met het inrichten van kantoren? Maak dan van tevoren makkelijk online een moodboard. Een moodboard kan erg handig zijn om inspiratie op te doen en een overzicht te krijgen van de indeling en stijl van de inrichting van het kantoor. 

  1. Bepaal je woonstijl 

Voordat je meubels en interieur producten gaat aanschaffen, zorg dat je een woonstijl hebt bepaald voor het kantoor. Denk bijvoorbeeld aan: Scandinavisch, industrieel, modern, klassiek of basic. Scandinavisch is een woonstijl die je ook veel terugziet in veel kantoren. Het karakteriseert zich door houttinten en weinig poespas, denk aan de IKEA. Een klassiek interieur heeft meer weg van de vintage stijl met donkere houttinten. Kies vooral iets wat past bij jou én past bij de stijl van jouw bedrijf. 

  1. Bepaal hoeveel jouw medewerkers thuiswerken. 

Het is onverstandig om de inrichting van het kantoor aan te passen  aan een volle bezetting op kantoor, want dat is in deze tijden zeer onwaarschijnlijk. Veel mensen hebben behoefte aan thuiswerken. Als werkgever kun je daarom een limiet stellen aan thuiswerken en hoeveel dagen ze verplicht op kantoor moeten zijn. Werk je met shifts, dan kunnen mensen een werkplekje reserveren. Dit kan jou niet alleen veel geld schelen in de huur maar ook bij kantoren inrichten. 

  1. Laat het kantoor inrichten door een professional 

Laat je kantoor inrichten door een echte professional. Er zijn verschillende bedrijven die je kunnen helpen aan meubels, schilderwerk, reclamewerk, planten en nog veel meer. Ben je op zoek naar een professional die dat allemaal onder één dak heeft? Dan kun je terecht bij Kato. Zij zijn gespecialiseerd in kantoren inrichten in de breedste zin van het woord. Laat je je kantoor inrichten door Kato, dan krijg je alles van A tot Z en kun je binnen de kortste keren het nieuwe kantoor binnen wandelen.

https://katoprojecten.nl/kantoorinrichting/