ZIZ Magazine
Image default
Dieren

Ontdek de voordelen van een nylon hondenriem

Bent u op zoek naar een nieuwe nylon hondenriem voor uw hond? Bekijk dan eens het assortiment van DOGz11. Hier vindt u riemen in allerlei soorten en maten van verschillende materialen. Bent u op zoek naar een wat kortere looplijn of geeft u uw hond graag de vrijheid en kiest u voor een looplijn van 300 cm. Uiteraard heeft u ook keuze uit veel verschillende kleuren. Kiest u voor standaard zwart of kiest u voor een opvallende kleur? Heeft u de juiste hondenriem gevonden? Plaats deze in de winkelwagen en binnen enkele dagen loopt uw hond aan een nieuwe nylon hondenriem.

Een duurzame oplossing: de nylon hondenriem

De nylon hondenriemen zijn gemaakt van onschadelijke vezels van gerecyclede plastic flessen. Uiteraard zijn deze riemen net zo sterk, zacht en duurzaam als andere nylon producten. Zo kiest u dus voor een duurzame oplossing én uw hond loopt er hip bij. Waar wacht u nog op? Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment aan hondenriemen en kies degene die het meeste bij uw hond past. Wat voor hond u ook heeft, alle riemen zijn zeer geschikt voor uw hond. Lastig om een goede keuze te maken? Het team van DOGz11 staat voor u klaar. In de winkel én online.

Val op met een nylon hondenriem met ledverlichting

Zeker nu het ’s avonds sneller donker is, is het extra belangrijk om in het donker goed op te vallen. U zult maar net in een onverlicht gebied lopen en een voertuig niet zien aankomen. Daarom heeft de specialist nylon hondenriemen met ledverlichting in het assortiment opgenomen. Deze riemen kunt u eenvoudig opladen via de computer of via een telefoonoplader. Kiest u voor opvallend rood, flashy groen of Hollands oranje? De riemen zijn in zes verschillende kleuren beschikbaar. Wist u dat een nylon hondenriem ook op knipperstand kan? Zo vallen jullie samen nog beter op!