Zoekt u een zorgverzekering voor uw kat?

Zizmagazine

Jouw kleine tijger… de dappere avonturier… gecertificeerde held(in) op sokken. Katten trekken er graag in hun eentje op uit en dat betekent dat jij er niet bent om hem of haar te beschermen. Iedere dag komen ze vrolijk miauwend hun eten afhalen en op jouw bed een dutje doen. Geen verzekering nodig natuurlijk. Maar wanneer jouw kat op pad is, kunnen er bijzonder veel vervelende dingen gebeuren. Scherpe hekwerken, voorbijrazende auto’s, andere vechtlustige katten  en – laten we het niet hopen – vergiftigd voer van kattenhaters. Het zijn maar een paar voorbeelden: er liggen duizend-en-één gevaren op de loer.

Waarom een kattenverzekering?

We hopen van harte dat jouw kat nooit iets overkomt. Maar helaas is de praktijk iedere dag opnieuw weer anders. Oogontstekingen, oorontstekingen en de gevreesde niesziekte zijn aan de orde van de dag. De rekeningen van de dierenarts kunnen behoorlijk oplopen en ze komen natuurlijk altijd nét ongelegen. Ook katten die nooit buiten komen kunnen ziek worden of iets inslikken dat alleen maar operatief verwijderd kan worden. Ook al let je nog zo goed op, jouw kat is altijd sneller dan je denkt. En misschien ben jij wel onhandiger dan je denkt. Een ongelukje waarbij jouw kat gewond raakt is zo gebeurd.  

Jouw kat verzekeren.

De kosten van meerdere bezoeken aan de dierenarts of een operatie voor jouw kat – natuurlijk met de nodige herstelperiode bij de dierenarts – kunnen heel snel, heel sterk oplopen. Natuurlijk zet jij als goed baasje iedere maand een bepaald bedrag aan de kant voor jouw kat. Toch? Een rekening van de dierenarts wint het echter vaker van jouw spaargeld dan andersom. En jouw spaargeld is na het betalen van de rekening ook gewoon weg. Een verzekering voor jouw kat blijft. En is maandelijks stukken goedkoper dan wanneer je zelf een bedrag aan de kant legt.

Aanbieders van kattenverzekeringen.

Er zijn diverse kattenverzekeraars in Nederland, maar ze zijn niet allemaal betrouwbaar. Of het zijn ’schuivers’ waarbij je maar een nummertje bent. En dat wil je niet wanneer er iets ernstigs is met jouw kat. Dan wil je snel worden geholpen. Daarom raden wij De OHRA Huisdierenverzekering of Zelf Dier & Zorg aan als je een kattenverzekering wilt afsluiten. De OHRA Huisdierenverzekering staat bekend om de goede service die wordt geboden. Je kunt makkelijk online jouw premie berekenen bij OHRA

http://www.hondenverzekeringen.org/hondenverzekeringen/ohra-hondenverzekering/

View more posts from this author