ZIZ Magazine
Image default
Gezondheid

Donkere plekken rond mond

Donkere plekken rond mond

Last van donkere vlekken rond de mond

Wanneer je last hebt van donkere huidvlekken rond de mond is dat natuurlijk erg zichtbaar. Het is ook precies de plaats waar je niet goed make-up en foundation kunt gebruiken, omdat de mondhoeken en rond de lippen vaak vochtig worden. Gelukkig is er wel een goede oplossing. Hierover gaan wij u verderop in dit artikel grondig op informeren.

Waardoor ontstaan donkere vlekken rond de mond

De mond hoeken en rond de lippen hebben natuurlijk een hoop te verduren. Er gaat een hoop voedsel van diverse PH langs, je maakt je mond vaak schoon met allerlei materialen, ook komt er een hoop zonlicht op je mond. Hierdoor ontstaan er vaak donkere vlekken rond de mond. Ook 

Hoe voorkom je donkere vlekken rond de mond

Pigmentvlekken rond de mond kan je nooit helemaal voorkomen. Toch willen wij 1 duidelijke tip meegeven, smeer een spf crème. Je verkijkt je echt enorm hoeveel zonlicht je heel het jaar wel niet op je gezicht dus ook mond krijgt. Dit voorkomt een hoop melanine wat pigment veroorzaakt.

Hoe verminder je donkere vlekken rond de mond

Wanneer je toch al last hebt van donkere tot zwarte pigmentvlekken rond de mond. Dan is het mogelijk om met een huidvriendelijke whitening crème het donkere pigment in ongeveer 3-5 weken langzaam tinten lichter te smeren. Dit kun je doen met de crème Skinlight.

Waar kan ik Skinlight Pigmentcrème kopen?

Je kunt Skinlight via diverse online kanalen bestellen zoals Bol.com, Marktplaats en via de Skinlight Webshop

http://www.skinlight.nl