ZIZ Magazine
Image default
Industrie

Neem een gecertificeerde specialist in bodemsanering onder de arm

Wilt u binnenkort beginnen met een bouwproject, maar kan dat niet van start gaan omdat er vervuilde grond werd aangetroffen op de bouwsite? Neem dan een specialist in bodemsanering onder de arm, zoals het gespecialiseerde bedrijf Enviterra BV. Dit bedrijf heeft een ruime ervaring met het reinigen van vervuilde grond en is gecertificeerd voor bodemsanering in heel Nederland. Dit bedrijf zorgt dat uw grond in een mum van tijd weer in gebruiksklare staat is. Zo kunt u snel verdergaan met uw project en werkt u volledig volgens de wet- en regelgevingen. 

Vakkundige bodemsanering voor zowel particulieren als bedrijven

Bij Enviterra BV kan iedereen terecht voor een vakkundige en professionele bodemsanering: zowel particulieren als bedrijven zijn bij deze specialist welkom om de expertise van het bedrijf te gebruiken. Ongeacht of u dus vervuilde grond wilt laten saneren op een industrieel terrein of voor gebruik bij een woonbestemming, op deze expert kunt u te allen tijde rekenen. Bovendien verzorgt het bedrijf niet enkel een grondige bodemsanering, maar ook de administratie errond wordt u uit handen genomen. Bij een grondsanering komt namelijk heel wat papierwerk kijken, maar dankzij Enviterra BV heeft u er geen omkijken naar.

Doe beroep op de uitstekende service van dit bedrijf

De eigenlijke bodemsanering en verwante administratie zijn slechts een klein deel van de dienstverlening. Ook bodemonderzoeken, het opstellen van een Veiligheids- en gezondheidsplan en melden van de verontreiniging bij de relevante instantie behoort tot de uitstekende service van deze specialist. Wilt u meer weten over de services waarvoor u het bedrijf kunt inschakelen? Of wenst u advies in te winnen over de staat van uw grond? Ga dan snel naar de website van Enviterra BV voor meer informatie. Hier vindt u ook de nodige contactgegevens om de medewerkers van het bedrijf te bereiken met al uw vragen.