ZIZ Magazine
Image default
Kinderen

Donker folie voor ramen

Misschien herkenbaar? Mijn kinderen kunnen in de zomer de slaap maar niet vatten. Ik doe ze bewust al iets later naar bed, maar om 11 uur s’avonds lopen ze me nog door het huis te spoken. Ik baalde hier ontzettend van. Vooral omdat mijn kinderen zienderogen steeds vermoeiender raken. Het probleem is niet alleen de hitte, maar vooral het licht. In juni is het tot bijna 11 uur nog licht buiten. En ik had speciale verduisterende rolgordijnen gehaald, maar die gordijnen kieren. Dus zitten de kids nog te klagen dat ze maar niet kunnen slapen.

Gelukkig vond ik na enige tijd zoeken via google de oplossing. Alhoewel ik toen eerst nog sceptisch was, ben ik nu helemaal tevreden. Wat ik namelijk tegenkwam was raamfolie. Raamfolie met een verduisterende werking. Nou wilde ik de kinderkamertjes niet alleen maar verduisteren, ik wilde echt totaal donker, nacht, zwart…

Bij de webshop van Raamfolieonline.nl konden ze mij helpen. Ze verkochten inderdaad verduisteringsfolie in verschillende gradaties. Ik wilde die gene die ervoor zorgde dat er geen sprankeltje daglicht meer door de ramen naar binnen kwam. De klantenservice adviseerde mij toen dat ik niet voor een zonwerende raamfolie moest gaan maar voor een folie met totale verduistering. We kwamen uit bij het merk Aslan en zij hadden precies wat ik zocht.

Ik heb meteen de ramen in de kinder slaapkamers opgemeten en ben gaan bestellen. De volgende dag kregen we onze bestelling al netjes op rol geleverd.Met behulp van de gebruiksaanwijzing welke op de site van Raamfolieonline te vinden was, hadden mijn man en ik de folies vrij snel op de ramen aangebracht. En het resultaat is precies dat wat we wilden. Nu is het altijd nacht in de kamertjes van de kinderen en slapen ze tenminste weer. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en wil mijn ervaring graag delen met mensen die met het zelfde euvel zitten.