ZIZ Magazine
Image default
Telefonie

iPhone reparatie Bergen op Zoom

iPhone reparatie Bergen op Zoom

Voor een iPhone reparatie in Bergen op Zoom kan je bij veel winkels terrecht. Dat is niks nieuws. Maar ik heb deze week een hele fijne ervaring gehad met de Telefoon Reparatie Bus. Dit bedrijf komt bij jou voor de deur je iphone repareren. Ik had zelf een iphone XS Max met een gebarsten scherm. Ik wist dat het veel geld kosten om deze te laten maken dus stelde het zo lang mogelijk uit. Helaas had ik deze week weer een ongelukje en kont ik mijn iPhone niet meer gebruiken. Het scherm was zwart, maar er kwamen nog wel oproepen en berichtjes binnen. Ik heb daarom een afspraak gemaakt bij de reparatie bus en de volgende dag stonden ze bij mij voor op de stoep in Bergen op Zoom om mijn iPhone XS Max te repareren.

Hoe gaat een iPhone reparatie in zijn werk?

Je kan echt heel gemakkelijk jou iPhone reparatie in Bergen op Zoom aanvragen via de website van de Telefoon Reparatie Bus. Je selecteerd welke iPhone je hebt en daarna kan je aanvinken welke reparatie je nodig hebt. Na het aanvragen van mijn iPhone Xs Max reparatie kreeg ik binnen een uur een mail terug en was de afspraak zo ingepland. De volgende dag stonden ze voor mijn deur en werd mijn iPhone mee de bus in genomen voor reparatie. Na een goed half uur had ik deze weer gerepareerd terug. Helemaal top! ik hoef mijn huis niet uit, kan door met mijn werk terwijl mijn iPhone voor mijn deur gerepareerd word. Helemaal geweldig!

Wil je een gratis iPhone reparatie in Bergen op Zoom?

De monteur die bij mij aan de deur stond voor mijn iPhone reparatie in Bergen op Zoom vertelde me dat als de schade is ontstaan binnen in mijn huis er de kans bestaat dat de inboedelverzekering dit vergoed. Het kosten me niet lang voordat ik aan de telefoon hing en na 10 minuten wist ik dat ik een eigenrisico had van 150 euro en dat de rest vergoed word. Dat zijn nog eens goede tips. Nogmaals wil ik de Telefoon reparatie Bus bedankt voor de nette en zeer snelle service!

https://www.telefoonreparatiebus.nl/iphone-reparatie-bergen-op-zoom