ZIZ Magazine
Vakantie

Op vakantie met een (rubber) boot

Kies uit de beste (rubber)boten voor dit seizoen

Wanneer de dagen langer worden en de zon schijnt is er niets lekkerder dan erop uit varen in een boot met vrienden en of familie. Heerlijk varken over een meer of met de sportboot langs de kust cruisen. Heerlijk! Natuurlijk heeft u hiervoor een vervoersmiddel nodig en daarvoor moet u simpelweg bij dé aanbieder zijn in luxe sportboten, namelijk Sportboat Store Hengelo! Met de grootste showroom aan sportboten in heel Nederland behoort Sportboat Store tot het luxe segment voor sportboten liefhebbers uit heel Europa. In 2018 werden wij zelfs de #1 Cobalt Boats verkoopdealer van Europa.

Voor een ongekend fantastische zomer bespreken wij de beste tips op het gebied van rubberboten en sportboten.

Regal boten

Regal Boats is niet zomaar een botenbouwer, het is een familiebedrijf die al generaties lang producten ontwikkelt vanuit een passie voor varen met de meest waardevolle mensen in je leven.

Blijvende herinneringen

Het draait niet alleen om een ‘boot’, maar juist om u en uw familie ervaringen te geven die het leven verrijken om blijvende herinneringen creëren voor het leven!

Voel je altijd thuis…waar je ook bent

De boten van Regal zijn ontwikkelt met veelzijdigheid, comfort en luxe in het achterhoofd. Het mag niet uitmaken waar u met uw boot naartoe vaart , hoe ver het land ook is. U voelt zich altijd thuis!

Innovatieve technologische ontwikkelingen van Regal

Een Regal-boot heeft een reputatie als het gaat om ongekende prestaties op basis van het ontwerp van de romp – de romp vormt de basis waarop al het andere is gebouwd. De romp van Regal boten zijn te verdelen in twee innovatie gepatenteerde ontwerpen, die inmiddels vele onderscheidingen en prijzen heeft gewonnen binnen de watersport branche.

FasTrac-romp

Al sinds 1997 heeft het gepatenteerde en bekroonde ontwerp van de FasTrac-romp bijval gekregen van zowel gebruikers als concullega’s in de sportboten markt. Het principe achter de FasTrac romp is om de oppervlaktespanning te verminderen terwijl de boot door het water beweegt. De weerstand van lucht en water wordt onder de romp verminderd, terwijl de omgekeerde stroken op de romp ervoor zorgen dat de boot recht volgt en strak draait en dat mét een vermindering van wrijving. Hierdoor kan de FasTrac-scheepsromp hogere snelheden en een lager brandstofverbruik bereiken dan boten van gelijke grootte en voortstuwing.

OceanTrac-romp

Kies je voor één van de luxe Regal jachten, maak dan kennis met de innovatieve OceanTrack romp. Elke luxe jachtboot wordt gewogen en geconfigureerd met een aangepaste scheepsromp voor optimale prestaties. Voor alle details hierover nodigen wij u van harte uit op showroom waar we u alles kunnen vertellen over de verschillende boten en mogelijke configuraties.

Rubberboten van BRIG

’s Werelds bekendste rubberboten zijn van BRIG. Ongekende klasse en kwaliteit dankzij jarenlange ontwikkeling met de beste materialen en dankzij de slimste mensen in de business. Een rubberboot van BRIG betekent één en al klasse en met trots verkopen wij Sportboat Store diverse BRIG EAGLE rubberboten modellen. Ook voor het onderhouden van uw boot kunt u een afspraak maken met Sportboat Store via (0)74 851 32 99

Feiten over BRIG’s rubberboten

Wist je dat BRIG RIB’s volledig op locatie worden ontworpen en gebouwd op een hypermodern hoofdkantoor van 100.000 vierkante meter in Europa? Daar ontwikkelt een zeer innovatief & deskundig team van ontwerpers en ingenieurs (met hulp van ex-militaire luchtvaarttechnici) de nieuwstee aero- en hydrodynamische methodieken om de klanten van BRIG de best mogelijke ervaring te bieden op het water.

https://sportboatstore.nl/