ZIZ Magazine
Image default
Woningen

Een prachtig verzorgingshuis met brasserie in Groningen

U vindt in Groningen en omstreken geen beter verzorgingshuis dan De Leyhoeve. Of het nu voor uzelf of voor uw ouders is, bij dit verzorgingshuis biedt men zorgsuites aan waar mensen boven de 55 jaar alleen of met hun partner kunnen intrekken. Als u dus met uw echtgen(o)ot(e) samen wilt blijven wonen als dat in uw huidige huis niet meer gaat, biedt deze locatie uitkomst. Bij De Leyhoeve maakt het niet uit of uw partner ander zorg nodig heeft dan u. Dankzij de slim georganiseerde en ingerichte suites blijft u gewoon prettig samen wonen zoals u dat gewend bent. Hiermee onderscheiden zij zich als een van de weinige verzorgingshuizen in Nederland!

De voordelen van een goede ligging met vele faciliteiten

Als u of uw ouders in dit verzorgingshuis in Groningen intrekken, profiteert u van vele voordelen. De zorgsuites kunnen in een handomdraai helemaal naar wens worden aangepast. Dit helpt zeker om u zich er snel thuis te laten voelen. Waar dat nodig is ontvangt u of uw ouder zorg van het personeel van De Leyhoeve. Deze ervaren deskundigen staan te allen tijde voor u paraat. Als u verzorgd wordt door een mantelzorger is dit geen probleem; u kunt alsnog op deze locatie intrekken. De zorgsuites liggen in een prettige buurt waar men vele activiteiten kan ontplooien. Zo is er gelegenheid om door prachtige tuinen te wandelen en zijn de bioscoop, schoonheidssalon en het zwembad goed aan te lopen. Verder is deze locatie ook nog eens voorzien van een brasserie en koffiehoek waar u geniet van de beste koffie in Groningen. Ook kunt u hier een heerlijke maaltijd of ander lekker drankje nuttigen als u dat liever wilt. De zaal is zelfs af te huren voor evenementen! U hoort het al; dit verzorgingshuis met brasserie te Groningen is een prachtlocatie om uw oude dag door te brengen.

Meld u aan voor een rondleiding

Heeft u interesse in een van deze zorgsuites, dan wel voor uzelf of voor uw ouders? U kunt dan het beste direct contact opnemen met De Leyhoeve. Hun personeel verschaft u graag van meer informatie en meldt u graag aan voor een persoonlijke rondleiding. Tijdens een rondleiding kunt u zelf bekijken hoe dit verzorgingshuis met brasserie in Groningen eruit ziet. Zo ontdekt u direct of dit de plek voor u of uw ouders is!