ZIZ Magazine
Image default
Aanbiedingen

Verkoeling in huis met een mooi ontwerp

Ventilatoren zijn meestal geen fraaie dingen om in huis te hebben. Wil je iets dat niet alleen verkoeling kan bieden, maar er ook nog goed uit ziet? Kijk dan naar Dyson ventilatoren. Dyson is een merk dat zich onderscheidt in al haar producten door innovatieve technologie en mooi en praktisch design. Een Dyson koeler misstaat dus in geen enkel huis. Daar zijn ze nu eenmaal voor gemaakt. Een Dyson ventilator is mooi ontworpen, maar biedt daarnaast ook de nodige verkoeling op de warmere dagen.

Design van Dyson

Het ontwerp van Dyson ventilatoren is open. Dat maakt het al eenvoudiger om hem schoon te houden. Veel ventilatoren hebben gaaswerk over de wieken heen, waar veel stof in vast komt te zitten en wat misschien verkoeling biedt, maar ook weer troep oplevert als je hem weer in gebruik neemt omdat het warmer wordt. Bij een Dyson koeler heb je hier geen last van. Het ronde model of ovale model is open en daardoor gemakkelijker schoon te maken. Vanuit dit open midden wordt lucht de kamer in geblazen.

Draaien en luchtstromen

Net als bij andere ventilatoren kunnen Dyson ventilatoren draaien, zodat de lucht naar alle kanten van de kamer kan komen. Er zitten tien verschillende standen op de Dyson ventilatoren. Je bepaalt dus zelf hoe krachtig de luchtstroom moet zijn. Dat is bij de Dyson Cool AM07 maximaal 500 liter per seconde. Je bedient de Dyson ventilatoren met een afstandsbediening, waarmee je precies de luchtstromen in kunt stellen.