ZIZ Magazine
Image default
Alarmsysteem

Cadeautip tijdens wedding season: Smart home beveiliging

Cadeautip tijdens wedding season: Smart home beveiliging

Het zomer-huwelijksseizoen is officieel begonnen. Helaas kunnen cadeaus die in het register worden vermeld saai en enigszins gebruikelijk zijn. Wil je echt je favoriete pasgetrouwden een spatel of broodrooster kopen? Laat ze in plaats daarvan zien hoeveel je om hen geeft en krijg ze iets dat ze echt zullen gebruiken. Geef ze het geschenk van slimme huisbeveiliging. Wij van slotenmaker Den Haag geven u wat tips.

Slimme lichten

Slimme verlichting is het perfecte geschenk voor pasgetrouwden die hun huis willen beveiligen en tegelijkertijd energie willen besparen. Met deze technologie kunnen ze alle lichten binnen en buiten hun huis besturen met behulp van een smartphone of een vooraf ingesteld schema. Slimme verlichting:

  • Laat het lijken alsof je thuis bent om inbraken te voorkomen.
  • Helpt u energie te besparen en geld te besparen op de elektriciteitsrekening.
  • Hiermee kunt u lampen op afstand bedienen met behulp van een smartphone of uw favoriete mobiele apparaat.

Slimme sloten

Realiseren dat je je sleutels bent vergeten kan een frustrerende situatie zijn, waardoor ongewenste spanning tussen paren ontstaat. Help de pas getrouwden om deze situatie te voorkomen door het geven van de gave van slimme sloten.

Slimme sloten elimineren de noodzaak om sleutels rond te dragen. Deze geautomatiseerde vergrendelingen kunnen worden beheerd via een smartphone en bieden aanvullende inzichten in de beveiliging van uw woning, zoals wie uw woning binnenkomt en wanneer.

Slimme thermostaat

Bruiloften kunnen kostbaar zijn voor de bruid en bruidegom.

Help het echtpaar door hun energierekening aanzienlijk te verlagen met een slimme thermostaat. Met deze apparaten kunnen gebruikers op afstand de temperatuur in hun huis regelen. Stel een automatisch schema in of verander de temperatuur tijdens het vliegen met uw mobiele apparaat.

Als je je cadeau echt naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan een slimme thermostaat met gezoneerde verwarmings- en koelingsopties. Zoned thermostaten laten huiseigenaren de verwarming en koeling regelen in specifieke ruimtes in het hele huis. Tijdens de installatie zijn afzonderlijke sensoren in het hele huis geïnstalleerd en is temperatuurregeling per kamer en vloer mogelijk. De pasgehuwden kunnen hun slaapkamer koel houden op warme zomeravonden, terwijl ze de rest van het huis zonder airconditioning laten.

Deurbel Camera

Hoe vaak hoor je de deurbel rinkelen, gevolgd door ‘Honing, kun je dat krijgen?’

Met een deurbelcamera kunt u de gave van veiligheid en gemak schenken. Met deze apparaten kunnen huiseigenaren bekijken en communiceren met wie of wat zich bij de voordeur bevindt. Het enige dat ze hoeven te doen, is inloggen op een app via een mobiel apparaat. Vervolgens kunnen ze onmiddellijk inchecken bij pakketten, activiteiten monitoren en mobiele meldingen ontvangen elke keer dat een video wordt opgenomen.

 

Verspil geen tijd met gewone registratiegeschenken dit huwelijksseizoen. Geef je favoriete koppel de zekerheid die ze nodig hebben.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag