ZIZ Magazine
Image default
Banen en opleidingen

Traineeship Data Engineering

Als starter van IT is de wereld overal om je heen. In wat voor omgeving vind je het leuk om je vleugels uit te slaan? Bij Sogeti geven we je graag de mogelijkheid om antwoorden te vinden. Sogeti biedt hiervoor een doorbraakprogramma. Hoogtepunten: Unieke zakelijke cursussen aangeboden aan de Ohio University in de Verenigde Staten. Hoe gaaf is het?

Een vliegende start

Als trainee data engineering start je met een basisopleiding van twee maanden. Onderdeel daarvan is een businesscursus van drie weken aan de Ohio University. Je leert er niet alleen over Sogeti, de universiteit laat je ook kennismaken met jezelf. Naast handwerk hebben we ook het belang van jouw groei als persoon ontdekt. Kies je voor Sogeti, kies dan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het basisonderwijs van de Ohio University is bekroond met de “Procedural Excellence Award” van de “Higher Education Association”.

Traineeship Data Engineering

Tijdens deze trainingsperiode krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van data engineering. Je lost het liefst complexe problemen op. Ontwerp en bouw complexe datawarehouses in de cloud. Op deze manier maken klanten optimaal gebruik van hun gegevens. Uw kritische blik komt hierbij goed van pas. Je hebt ambities en bent op zoek naar een baan die je uitdaagt zodat je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Daarnaast kun je je collega’s inzetten als sparringpartner en ben je niet de enige.

Wie ben jij?

  • – Je hebt een HBO- of WO-opleiding op het gebied van ICT afgerond;
  • -U begrijpt visualisatietools, zoals Power BI of Tableau;
  • -U begrijpt scripttools, zoals SQL, Java, Python of R;
  • -Je hebt kennis van databases en ETL-oplossingen;
  • -Je hebt kennis van ETL-oplossingen en SQL;
  • -Je spreekt vloeiend Nederlands.

Momenteel zijn wij op zoek naar professionals die vloeiend Nederlands spreken op C1-niveau.

Selectieprocedure

Stuur ons je cv + motivatie en we kijken of je in aanmerking komt voor onze training. Dan trakteren we je graag op een kopje koffie! Daarnaast kan het zijn dat je van ons meer informatie over het vak krijgt en misschien goede blogs van je toekomstige collega’s.

Durf jij de uitdaging daarom aan? Wil je bijdragen aan het succes van onze community? Solliciteer dan nu!

De opleiding datatechniek gaat in november weer van start. Vanwege COVID-19 is Ohio momenteel geannuleerd. We werken samen met Ohio University om alternatieven te vinden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/meer-informatie.html