ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

De beste stylingtips van 2020

Tegenwoordig is kleding erg belangrijk geworden, het is eigenlijk een hobby. Welke kleren je koopt gaat allang niet meer over of ze je warm houden of ze fijn zitten. Wat je draagt is een deel van jou en verteld daarom ook een hele hoop over wie je bent. Ben jij iemand die met de trend mee gaat of ga je juist je eigen richting in? Misschien ben jij wel iemand die veel moeite heeft om goed voor de dag te komen wat betreft kleding. Dan is deze blog zeker iets voor jou! Hieronder volgen de beste stylingtips van dit jaar.

 

 

  1. Denk 3x na voordat je iets koopt

Een van de vervelendste dingen die kunnen gebeuren. Je staat in de winkel en bent er heilig van overtuigd dat deze jas jouw stijl gaat verbeteren. Fout! Thuis kom je er achter dat de jas niks voor jou is en het is te laat om hem terug te brengen. Dat geld krijg je dus niet meer terug. Probeer daarom altijd even goed na te denken en doe geen paniekaankopen. Hier krijg je 9 van de 10 keer spijt van.

 

  1. Ben blij met jezelf

Hier begint het mee. Wees blij met jezelf en hoe je er uit ziet. Dit is de basis van elke stijl. Wanneer je goed in je vel zit, dan staat elke outfit je al een stuk beter. Behalve dat je zelfvertrouwen een boost krijgt, krijg je ook veel meer zin om dingen te doen.

 

  1. Ga niet naar de stad voor niks

Deze fout wordt erg veel gemaakt, maar probeer het te voorkomen! Ga niet naar de stad of naar de winkel uit verveling, dit loopt altijd slecht af. Je gaat gegarandeerd met aankopen naar huis die je totaal niet nodig had!

 

  1. Verdiep je in streetwear

Probeer iets nieuws, probeer streetwear. Leuke streetwear items en kledingstukken koop je tegenwoordig overal. Konceptstore is hier een leidend voorbeeld van. Je koopt bij konceptstore purewhite, black bananas en nog tal van andere populaire streetwear merken.

https://konceptstore.nl/collections/purewhite