ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Een ruime loods inclusief hefttruckchauffeur bij de specialist in de omgeving van Roosendaal

Heeft u geen ervaren heftruckchauffeurs in dienst, maar heeft u wel iets te vervoeren? U wilt dat uw goederen met de grootste zorg worden vervoerd en opgeslagen. Kies voor de ruimschootse ervaring van hét bedrijf in goederenopslag. Zo kunt u bij De Wit Opslag een loods huren, maar dit bedrijf nabij Roosendaal biedt ook de mogelijkheid om heftrucks tot zeven ton met heftruckchauffeur te huren. Meteen totaaloppervlakte van 12.000 m2 heeft u een ruime keuze uit verschillende loodsen, met of zonder kantoorruimte. Naar welke loods gaat uw voorkeur uit?

Een loods huren van de best mogelijke kwaliteit doet u in de omgeving van Roosendaal

De specialist in goederenopslag in de buurt van Roosendaal krijgt steeds meer klandizie. Dat is ook logisch met zo’n hoge kwaliteit en zoveel keuze. De Wit Opslag is gelegen in Ossendrecht en beschikt over 12.000 m2 aan opslagruimte. Een groot deel hiervan is geïsoleerd en daarmee uitstekend geschikt voor geconditioneerde opslag van goederen. Voor wat voor goederen wilt u een loods huren in de buurt van Roosendaal? Dankzij de ruimschootse kennis en ervaring sinds 1995 weten de medewerkers van dit bedrijf als geen ander wat de best mogelijke oplossing voor uw organisatie is. Neem vandaag nog contact op en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Kies ervoor om een loods te huren bij een ervaren bedrijf nabij Roosendaal

Al sinds 1995 kunt u voor ruimteverhuur bij De Wit Opslag terecht. U vindt er hoogwaardige loodsen van verschillende afmetingen en in verschillende formaten. Er zijn verschillende soorten loodsen verkrijgbaar. Dankzij de gunstige ligging van de loodsen transporteert u uw goederen eenvoudig door de hele Benelux. Kies uit één, twee of zes loodsen van verschillende afmetingen. Blijf dichtbij uw goederen met een aangrenzende kantoorruimte of laat uw vracht verplaatsen door een heftruck chauffeur te huren. Wat is de meest geschikte optie voor uw bedrijf als u een loods gaat huren, dichtbij Roosendaal? Geef het door als u contact op neemt bij het bedrijf dat gespecialiseerd in goederenopslag is.