ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Hoge prijs sloopauto?

Zoek je op een Sloperij op internet, dan kom je eigenlijk overal dezelfde boodschap tegen van Autosloperijen: ‘Wij bieden u een hele hoge prijs voor uw auto’. 

Omdat wij een Sloperij zochten voor onze auto, zijn we ons hierin iets meer gaan verdiepen. We zochten naar antwoorden op vragen als ‘wat moet een sloperij ons bieden/ wat is noodzakelijk’. Na een grondige speurtocht werd ons i.i.g. duidelijk dat we een vrijwaringsbewijs moesten krijgen, dat de auto zou moeten worden afgemeld bij de R.D.W. (Rijksdienst voor Wegverkeer), anders blijft de auto op je naam geregistreerd staan. 

Met deze kennis zochten we naar een betrouwbare autosloperij en deze vonden we uiteindelijk ook! Via de de website van RNW Onderweg kwamen we in contact met een Autosloperij voor Rotterdam, die zonder kosten hiervoor in rekening te brengen onze auto zou ophalen in Overschie. Dat scheelde ons weer rompslomp om zelf met een auto naar de sloperij te gaan. Natuurlijk was de prijs ook wel doorslaggevend; we ontvingen gewoon een degelijke prijs voor onze auto

 

http://rnwonderweg.nl/autosloperij-rotterdam/