ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Regel een schone grond verklaring voor u start met een bouwproject

Milieuregels bestaan nog niet zo heel lang. In de vorige eeuw waren ze er nog amper. Alles van voorwerpen, stoffen en materialen werden overal gedumpt, wat zorgde voor bodemverontreiniging. Wanneer u een stuk grond gekocht heeft om panden te bouwen, kan het voorkomen dat uw grond onderzocht en gesaneerd moet worden. Op die manier bent u er zeker van dat de gezondheid van de mensen niet in het gedrang komt. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. begint u zorgeloos aan uw project, zonder dat u achter ontdekt dat de grond door bijvoorbeeld een voormalige fabriek vervuild is. Begin uw bouw met een goede start en ga voor een schone grond verklaring.

Schone grond verklaring voor particulieren en bedrijven

Gaat u binnenkort een deel aan uw woning aanbouwen? Of laat u een nieuw kantoor bouwen? Dan is het verstandig om te controleren of de bodem in het verleden niet verontreinigd is. Doordat er vroeger niet zo nauw met de regels werd omgegaan, kan het zijn dat de grond waar u wilt bouwen vervuild is. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. weet u precies waar u aan toe bent en of er actie ondernomen moet worden. Met het advies van de specialist weet u exact of u een extern bedrijf moet inschakelen voor schoonmaken van de bodem of dat het allemaal in orde is. Heeft u al eens een bedrijf ingeschakeld voor een schone grond verklaring, maar twijfelt u aan het onderzoek? Dan kunt u bij Hattink Advies B.V. ook altijd terecht voor een second opinion.

Een schone grond verklaring nodig? Op deze manier helpt de specialist u

Voordat u uw nieuwe woning of bedrijfspanden gaat bouwen wilt u zeker weten dat de grond schoon is. Er komt tegenwoordig namelijk veel bodemverontreiniging voor. Bij Hattink Advies B.V. regelt u een schone grond verklaring en weet u wat eventuele vervolgstappen zijn. De specialist helpt u met bodemadvies, grond- en baggerspecialisatie, kwaliteitszorg en arbeidsveiligheid. Alles om ervoor te zorgen dat uw bouwproject ongestoord door kan gaan. Kiest u voor een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V., dan weet u zeker dat u veilig zit. Laat u daarom op een specialistische manier helpen, help de natuur een handje en bouw zorgeloos hetgeen dat u in gedachten heeft.