ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Wiggers van Meggelen: voor al uw incassozaken

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbaar deurwaarders en incassokantoor voor een snelle en effectieve incasso van al uw openstaande rekeningen? Dan helpt Wiggers van Meggelen u graag verder. Dankzij hun bijna 30 jaar aan ervaring beschikt het specialistische team over veel vakmanschap, ervaring en de mogelijkheid om snel in actie te komen. Zo helpen zij hun klanten bij het innen van iedere factuur, groot of klein. Door deze zorgen uit handen te nemen kunt u de gerelateerde stress en frustratie loslaten en u focussen op positieve zaken, zoals het runnen van uw zaak. Interesse in de diensten van Wiggers van Meggelen? Neem vrijblijvend contact op!

De diensten van Wiggers van Meggelen

De dienstverlening van deurwaarders en incassobureau Wiggers van Meggelen kenmerkt zich in de eerst plaats door transparante, duidelijke communicatie en informatie. Het incassobureau uit Zutphen bestaat al sinds 1990 en heeft haar werkzaamheden sindsdien flink uitgebreid. Zo helpen zij zowel grote als kleine ondernemingen in heel Nederland en zijn zelfs internationaal actief. Hun gemotiveerde medewerkers helpen u onder andere met:

  • Inning van openstaande posten, zowel groot als klein;
  • Juridisch advies;
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten;
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures;
  • Constateringen;
  • Laatste sommatie.

Maar ook voor het outsourcen van uw gehele debiteurenadministratie, pré-incasso’s, procederen en executie van vonnissen kunt u bij Wiggers van Meggelen terecht. Een speerpunt van de organisatie is de duidelijke, transparantie communicatie én informatie naar hun debiteuren en naar u als klant toe. Helderheid van zaken vloeit hier natuurlijk uit voort.

Zaken doen met deurwaarders en incassobureau Wiggers van Meggelen?

Ervaart u problemen met één of meerdere debiteuren die hun openstaande facturen maar niet betalen? Zelfs niet na het versturen van meerdere herinneringen of andere pogingen om uw geld te ontvangen? Schakelt u dan Wiggers van Meggelen in, zodat zij deze zaken voor u uit handen kunnen nemen. Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch (0575 – 514 665) of per mail (info@wvm-deurwaarders.nl) contact opnemen.

https://www.wvm-deurwaarders.nl/