ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Waarom betonnen legoblokken ontzettend efficiënt zijn

Wil je een afzetting creëren of een wand bouwen? Is het tijdelijk herstructureren van wegen of rijstroken noodzakelijk, bijvoorbeeld bij een festival? Voor al deze doeleinden zijn betonnen legoblokken dé oplossing. Deze betonblokken in legovorm bieden een uitstekende oplossing wanneer je snel en efficiënt een wand wilt bouwen, opslagvakken wilt maken of grondkeringen wilt creëren. U stapelt ze eenvoudig op elkaar, waardoor je snel opbouwt en gemakkelijk demonteert.

Ga voor duurzaam

Cementbouw Recycling levert betonnen legoblokken als snelle en efficiënte oplossing voor verschillende (tijdelijke) toepassingen. Door het praktische ontwerp zijn de elementen eenvoudig te stapelen en snel te monteren. Ook demontage is gemakkelijk waardoor de betonnen legoblokken geschikt zijn om meerdere malen in te zetten. Zeer efficiënt dus! Maar wist je dat de betonnen blokken van dit bedrijf ook duurzaam zijn? Tegenwoordig is het erg belangrijk om bewust te kiezen voor producten en diensten die zo min mogelijk de natuur en omgeving schaden. Daarom zijn de legoblokken die zij aanbieden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat of 100% gerecycled beton. Daarnaast zijn de afzetblokken herbruikbaar, waardoor ze lange tijd meegaan.

Diverse afmetingen beschikbaar

De blokken zijn bij Cementbouw Recycling verkrijgbaar met één nop tot acht noppen met verschillende afmetingen. Een blok met één nop is 40 cm breed, diep en hoog. Het grootste blok, met acht noppen is 160 cm breed, 80 cm diep en 40 cm hoog. Je hebt hiertussen de mogelijkheid om een blok te kiezen met twee, vier of zes noppen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je meer weten over de betonnen legoblokken die zij aanbieden of ben je benieuwd of ze bruikbaar zijn voor het doeleinde dat jij voor ogen hebet? Neem dan eenvoudig contact met hen op. Het bedrijf staat voor constante levering van kwaliteit waarbij je op hun expertise kunt vertrouwen. Zij geven je dan ook graag advies wanneer je dat wenst.

https://www.cementbouw.nl/