ZIZ Magazine
Image default
Vakantie

Reis naar plekken waar je nog nooit geweest bent met All over Tours

Jezelf trakteren op een Bora Bora vakantie, dat is toch het einde! Even bijkomen van al dat harde werken, die korte nachten en de continue verplichtingen. Je kunt vandaag nog een reisvoorstel aanvragen bij All over Tours. Binnen een paar dagen kan jouw droomreis al geregeld zijn.

Frans Polynesië al ultieme bestemming

Bora Bora en Tahiti, ze behoren allebei tot Frans-Polynesië, zijn werkelijk heerlijke vakantiebestemmingen. Je kunt er luieren op prachtige stranden. Wandelen, fietsen, snorkelen en duiken wordt er veel gedaan. Op de site van All over Tours vind je een zevental Bora Bora voorbeeldreizen. Een ervan benadrukt de ‘kleine pareltjes’. De trip duurt 18 dagen en de accommodaties waar je verblijft, zijn intiem en comfortabel. Geen drukte en geen massatoerisme. De holiday start op Tahiti Iti. Vervolgens ga je per vliegtuig naar Maupiti. Verder staan op het programma: Huahine, Bora Bora en Tikehau.

Maak kennis met La Reunion

Een bestemming die ook zeer de moeite van het overwegen waard is, is La Reunion. La Réunion ligt ten oosten van Madagaskar in de Indische Oceaan. Het eiland behoort toe aan Frankrijk en dat betekent dat je er gewoon met euro’s kunt betalen. De hoofdstand heet Saint-Denis. Het is een modern en welvarend eiland. Bij de reizen die All over Tours organiseert, staat onder meer het volgende op het programma:

· een wandeltocht in het vulkaangebergte-gebied van Mafate;

· een bezoek aan de warmwaterbronnen van Cilaos;

· een overnachting in Saint-Denis met alle tijd om de stad te verkennen;

· een tussenstop in Sainte Rose;

· drie relaxte dagen in een luxe hotel in Saint-Leu.

Besef dat dit slechts een voorstel is. Je kunt het All over Tours team laten weten wat jij van een vakantie al deze verwacht. Er kunnen altijd excursies en bezichtigingen bijkomen en afvallen. Het kantoor van All over Tours zit aan het Noordplein 23 in Roelofarendsveen. Je kunt er van maandag tot en met vrijdag terecht tussen 09.00 en 17.30 uur. Welkom!

https://www.allovertours.nl