ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Makelaar verhuur Amsterdam

In Expats Verhuur Amsterdam vindt u een professionele makelaar verhuur Amsterdam! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt. Bij ons vindt u een goed gescreende huurder, op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Ook zorgen wij voor een degelijk contract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning.

Expats zijn hoogopgeleide werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Zij genieten een hoog inkomen, waarbij de huisvesting soms geheel door de werkgever wordt betaald. Het zijn hierdoor betrouwbare huurders. Meestal worden expats voor een paar jaar ingezet, zo’n 1 tot 3 jaar, daarna vertrekken zij naar een ander land. Een voorbeeld zijn werknemers van Shell. Hierdoor zoeken expats een tijdelijke huurwoning in het hogere segment, dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen.

Bij Expats Verhuur Amsterdam kunt u ook terecht voor vastgoedbeheer. Een uitkomst voor verhuurders die zelf een periode in het buitenland verblijven. Maar ook voor verhuurders die een ervaren en professionele partner zoeken in het beheren van hun woning. Wij bieden financieel beheer aan, o.a. het innen van de huur en versturen van facturen, en technisch beheer, o.a. oplossen van kleine technische problemen.

Geïnteresseerd in verhuren via makelaar verhuur Amsterdam: Expats Verhuur Amsterdam? Neem contact op via het aanmeldformulier!

http://www.expatsverhuuramsterdam.nl