ZIZ Magazine
Image default
Woning en Tuin

Online een kinderlamp kopen

Waarom zou je nu eigenlijk een kinderlamp online kopen? Dat soort dingen hebben ze toch ook gewoon bij warenhuizen en dergelijke zaken? Nou, laat me je vertellen dat ik hetzelfde idee had. Als enige probleem: De prijzen in warenhuizen liggen beduidend hoger, de kwaliteit is minder en de keuze is echt om te huilen.

Ik ging dus eerst wat warenhuizen af voordat ik op internet terecht kwam. Hier heb ik een hele toffe lamp gevonden voor het zoontje van mijn buren, die binnenkort jarig was. Ik zocht iets met een soort botenthema. Ik vond een lampje wat in de vorm is van een reddingsboei, past perfect bij zijn behangetje met leuke zeilbootjes erop. Deze hadden ze ook nog in verschillende kleuren, zodat ik een donkerblauwe kon kiezen, in plaats van de witte varianten die ze praktisch overal verkopen.

Het pakketje werd netjes de volgende dag geleverd, ik had geen parkeerkosten, was maar 20 minuten kwijt om een leuke lamp te vinden en de prijs was ook nog eens leuk. Voor 40 tientjes een leuk wandlampje is natuurlijk perfect. Ik zat nog even verder te kijken en kwam erachter dat ze niet alleen wandlampen verkochten, maar ook diverse plafondlampen, vloerlampen en tafellampjes voor de kids. Super natuurlijk, want ondanks dat je als ouders beslist wat kinderen voor verlichting op hun kamer hebben, wil je ook niet dagelijks te horen krijgen dat ‘die lamp echt lelijk is’. Met als gevolg dat je met de dag chagrijniger wordt en dus uiteindelijk maar een nieuwe lamp gaat kopen. Dan liever meteen een leuke lamp!

http://kamerdingen.blogspot.nl/2015/03/kinderlampen-alle-soorten-en-maten.html