ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Bescherm uw huis of bedrijfspand tegen blikseminslag door middel van een aardpen

Heeft u zich weleens afgevraagd hoe veilig uw huis of bedrijfspand eigenlijk is wanneer het onweert en bliksemt? Een blikseminslag heeft namelijk grote gevolgen. Wanneer uw huis of pand namelijk wordt geraakt, gaat de spanning door uw huis en slaat het door op uw elektrische apparaten. Wanneer uw pand getroffen wordt door bliksem, is het zelfs mogelijk dat er brand ontstaat. Door bliksembeveiliging aan te schaffen, voorkomt u de nare gevolgen bij een blikseminslag. Maar wie is voor de aanschaf hiervan nu de ideale partner?

Dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging

Al ruim 65 jaar is Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Zij zijn dan ook het adres wanneer u maximale kwaliteit wilt, want hun ervaring is ontzettend groot. Een goede bliksembeveiliging heeft u bijvoorbeeld door gebruik te maken van een aardpen. Een aardpen is een belangrijk onderdeel in de bliksembeveiliging en bovendien ook noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden. Hiermee wordt bliksem direct afgevoerd naar de aarde, waardoor u uw pand goed beschermd. Dit bedrijf staat voor u klaar met deskundig advies maar ook voor het ontwerp, de installatie, inspectie en onderhoud wanneer u een aardpen of een andere soort beveiliging wenst. Tevens slaan zij de aardpen voor u en bieden ze een goede service en garantie.

De juiste beveiliging tegen een marktconforme prijs

Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. heeft bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging en aardingssystemen van de beste kwaliteit, conform de meest recente normen en tegen een marktconforme prijs. Zo bent u verzekerd van optimale veiligheid tegen een goede prijs! Hun klanten zijn zeer uiteenlopen. Niet alleen voor particulieren gaan zij aan de slag, maar ook wanneer u nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten heeft verzorgen zij de juiste bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsinstallaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met hen op en zij vertellen u er graag meer over.