ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Een fijne Spaanse vakantie

Heb je het plan om een lastminute in spanje te boeken? Je zult al snel zien dat de keuze echt heel groot is en dat het om die reden ook eigenlijk wel fijn is om een beetje voorbereid te zijn en te weten waar je het ongeveer moet zoeken. Wat je uiteindelijk ook kiest, een last minute in spanje staat in ieder geval zeker weten garant voor een heerlijke vakantie.

Wat zijn bijvoorbeeld je plannen voor je vakantie naar Spanje? En welke periode wil je gaan? Het is natuurlijk heerlijk om in de zomer een vakantie naar Spanje te boeken, omdat de zonkans daar natuurlijk een stuk groter is dan in Nederland. Maar ook in de winter is het in bepaalde delen van Spanje ook meer dan prima vertoeven.

Als je dan toch graag een specifieke tip wilt: de Canarische eilanden. Deze eilandengroep is niet voor niets de populairste van Spanje. Binnen een land dat 12 keer zo groot is als Nederland zegt het natuurlijk ook wel iets als een groep de populairste is.

Een van de redenen voor die populariteit is dat het klimaat op de Canarische eilanden eigenlijk altijd wel zeer aangenaam is. De temperaturen zijn sowieso veel gematigder dan die van het vasteland. Dat maakt de Canarische eilanden dus zowel voor een zomer- als een wintervakantie een zeer aangename locatie. Dat klimaat is overigens te danken aan de geografische ligging van de eilanden. Ze liggen namelijk een stuk dichter bij het vasteland van Afrika dan bij het vasteland van Spanje en Europa. De eilanden hebben bovendien een prachtig en uniek vulkanisch landschap, waardoor je niet eens zo ver van huis echt unieke en prachtige landschappen kunt komen bewonderen. Al met al snap je dus waarschijnlijk wel waarom deze eilanden zo populair zijn: ze zijn ontzettend veelzijdig en dus voor ieder is er iets wils.

 

http://lastminutespanje.nl/