ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Een perfect uitbreiding voor uw woning

Is dit nou de zomer van dit jaar? De ene dag kun je in bikini naar het strand en de volgende dag zit ik achter een laptop en draag ik een dikke trui. Welkom in Nederland. Buiten in de tuin zitten is daarom niet altijd een optie. Volgens veel oplossingen; exclusieve buitenverblijven. Vooral mensen die nieuwe huizen bouwen, besluiten om direct terrasoverkappingen te bouwen. Een goed idee en een goede oplossing. Je kunt er immers vaak zitten (mits je voor verwarming zorgt), en de binnen- en buitenkant zijn volledig geïntegreerd. Voordat u echter besluit om het “coolste” buitenverblijf te bouwen, heb ik nog enkele tips om op te letten.

TIP! Ga voor wit!

Welke kleur ga je het plafond maken? De kleur is meestal de standaard houtkleur. Maar dit is erg donker. Overweeg om het plafond en de pilaren wit te schilderen. Dit maakt het uiterlijk fris en helder.

Losstaand, vast aan het huis of toch aan de voorkant?

Wanneer u ervoor kiest om een exclusief buitenverblijf aan het huis vast te maken, lijkt dit om een uitbreiding van je woning. Maar het licht dat je wegneemt is enorm. Zeker als je terras of hoekwoning geen ramen aan de zijkant heeft. U zult merken dat er in het midden van het huis bijna geen licht is. Dit leidt tot een somber huis. Vooral in de winter of op donkere dagen kan dit je mooie vuurtoren verspillen. Zelfs als de gevel op het zuiden is gericht (zodat de zon niet in uw huis schijnt), kan het u spijt geven. Het is het beste om elastische zonnebrandcrème te kiezen. Misschien is het dak achter de tuin een goed idee. Meestal schijnt de zon op verschillende momenten van de dag, waardoor je een perfecte tweede lounge in de tuin hebt.

De juiste afmetingen

Door de lichtval kiezen veel mensen toch voor relatief kleine afmetingen. Nadelen; je kunt nauwelijks stoelen onder de tafel zetten. Het tafeldeel steekt onder de luifel uit, of de stoel staat te dicht bij de achterwand. Hierdoor kom je er niet meer langs, of kun je de openslaande deuren niet meer gemakkelijk openen. Onthoud dit alstublieft en neem de juiste beslissing.

Kies je toch voor de luifel boven het terras en aansluitend op het huis, zorg dan voor een groot dakraam of dakraam. Zelfs als je huis veel ramen heeft, is het opofferen van veel licht nog steeds een schande. Dakramen zorgen voor mooi licht

https://handelsondernemingkirkels.nl/exclusieve-buitenverblijven/