ZIZ Magazine
Image default
Bedrijven

Thuis op de bank een contract ondertekenen

Ja je hoort het goed. Gemakkelijk thuis een contract opgestuurd krijgen en deze binnen vijf minuten ondertekenen en terugsturen. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Vereenvoudig het digitale proces en voorkom het print-scan-postprobleem. Door digitaal ondertekenen gemakkelijk een digitale handtekening op een contract. Er zijn hier veel voordelen aan verbonden die ik graag met je wil delen.

Voordelen Het plaatsen van een digitale handtekening onder een contract is in de wet rechtsgeldig. Het plaatsen van een digitale handtekening wordt dan ook gezien als betrouwbaar middel. De digitale handtekening is 100% digitaal en je kan als ondertekenaar vanaf iedere plek en op elk moment volledig digitaal zakendoen. Je hoeft niet meer te wachten op een papieren handtekening. In plaats daarvan rond je het digitale proces direct af. Bovendien zijn er met de digitale handtekening geen overbodige kosten voor papier, administratieve handelingen en voor het versturen per post. Voor een papieren document te ondertekenen kan je zo al drie of meer euro rekenen. Dat is bij de digitale handtekening wel anders. Het gebruik van de digitale handtekening verdient zich binnen enkele maanden al terug. Je bespaar direct kosten. Daarnaast zet je met een druk op de knop het tekenproces in gang. Het uitwisselen van documenten is een kwestie van seconden. Tevens draag je met de digitale handtekening bij aan papierbesparing en een beter milieu. De meeste digitale handtekeningen hebben ook een gemakkelijk overzicht over het tekenproces.

 

Naast de digitale handtekening is een financiële rapportage ook interessant. We gaan meestal uit van het feit dat werknemers een vast salaris per 4 weken of per maand hebben. Soms kan het ook voorkomen dat de verloning per week wordt uitbetaald. Het verschil met uitzenden is dat alle werknemers een vaste vergoeding krijgen. Dit staat los van het feit of ze alle uren wel of niet hebben gewerkt. Dit is natuurlijk maar een onderdeel.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home