ZIZ Magazine
Image default
Dienstverlening

Een elektrisch vloerluik is veilig en eenvoudig te bedienen

Heeft u er altijd al over nagedacht om een vloerluik te installeren in uw woning, maar zag u altijd tegen het zware werk voor het openen en sluiten op? Dan biedt een elektrisch vloerluik de perfecte uitkomst. Dit type vloerluik kunt u eenvoudig elektrisch bedienen, maar handbediening met een schakelaar is ook altijd nog mogelijk. De vloerluiken zijn voor vrijwel iedere verdieping geschikt, zodat er ook bij u in huis meer dan genoeg mogelijkheden zijn.

Een elektrisch vloerluik met een oogstrelend design

Een vloerluik diende vroeger alleen als opening van de ene verdieping naar de andere. Vandaag de dag is dit echter totaal anders. Sterker nog, een elektrisch vloerluik kan de eyecatcher van iedere ruimte worden. Ga bijvoorbeeld voor een stijlvol vloerluik met de kleur van uw vloer of ga juist voor een vloerluik van glas. Hiermee zorgt u direct voor een optisch grotere ruimte en geeft u een luxe tint aan uw interieur. Naar wat voor soort vloerluik gaat uw voorkeur uit?

Kom in contact met een specialist en laat het vloerluik van uw dromen realiseren

Lijkt een elektrisch vloerluik u wel wat en bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is met uw ruimte in huis? De specialist kan u daar uiteraard alles over vertellen als u een keer contact opneemt. Er wordt in alle gevallen graag met u meegedacht en u kunt door de jarenlang ervaring in het vak een betrouwbaar en eerlijk advies voor uw woning verwachten.