ZIZ Magazine
Hobby en vrije tijd

Geboortehoroscoop voor je baby

In de hindoe-cultuur is het krijgen van een Kundli gemaakt voor een pasgeboren kind een wijdverbreide en een zeer prominente traditie. Dus als u net een ouder bent geworden, of als u verwacht een baby bij u thuis te verwelkomen, kunt u ervoor kiezen rekening te houden met het maken van een gepersonaliseerde horoscoop voor uw pasgeborene.

Op een zeer brede manier, een horoscoop is niets anders dan 12 huizen, of ruimtes waarin de kosmos is verdeeld met de aarde in het midden. Het is in deze huizen dat we de negen planeten huisvesten.

BETEKENIS VAN HUIZEN IN EEN HOROSCOOP ( Horoscoop Weegschaal, Horoscoop Schorpioen en Horoscoop Boogschutter )

Elk van de twaalf huizen heeft een aparte betekenis. Elke staat voor verschillende dingen in het leven. Als voorbeeld definieert het eerste huis de levensduur, gezondheid en uiterlijk van een persoon.

De plaatsing van verschillende planeten in een bepaald huis bepaalt welke kwaliteiten worden benadrukt in het leven van een individu. We kunnen voorspellingen doen voor het hele leven van een persoon door naar zijn geboortehoroscoop te kijken. Afwisselend kunnen we ook op tijd gebaseerde voorspellingen doen voor een persoon op basis van zijn geboortehoroscoop. Dit gebeurt op basis van de doorvoer van planeten in verschillende huizen, omdat planeten voortdurend in beweging zijn.

Dus een combinatie van planeten in een bepaald huis zou bepaalde effecten produceren, zodat een individu gedurende die periode bepaalde winsten of verliezen kan tegenkomen. En dat komt omdat elk van de planeten ook verbonden zijn met bepaalde eigen kwaliteiten.

Sommige mensen worden geboren onder zeer positieve tijden, en dat voorspelt heel goed voor hen in hun eigen leven. Als een voorbeeld, een persoon zou kunnen zijn geboren onder de Raj Yoga of de Gaja Kesari Yoga.

BETEKENIS VAN HET HEBBEN VAN EEN KUNDLI DIE VOOR EEN PASGEBOREN WORDT GEMAAKT

Als een geboorte horoscoop voor een persoon wordt gemaakt wanneer hij wordt geboren, kunnen we meer te weten komen over de positieve en negatieve fasen in zijn leven. Afwisselend kan een horoscoop ons van tevoren voorspellingen doen over een individu. We zouden dus weten waar we voorzichtig moeten zijn, of gebruik maken van remedies zodat je de moeilijke tijden gemakkelijk kunt doorstaan.

Een horoscoop wordt ook gebruikt voor het uitzoeken van positieve Muhurtas voor een individu. Deze kunnen worden gebruikt voor gelegenheden zoals baby shower, ring ceremonies of zelfs huwelijk.

Evenzo, voordat een individu getrouwd is, controleren we vaak de compatibiliteit van het individu met zijn levenspartner door de horoscoop te matchen. Of als een persoon voor enige moeilijkheid in het leven staat, zou de Kundli of de geboortekaart gebruikt kunnen zijn om een ​​astroloog te raadplegen, zodanig dat de astroloog de vereiste remedies zou voorstellen. En dat zou het individu in staat stellen eventuele problemen die hij in het leven kan tegenkomen te overwinnen.

Bron:
Zodiac Horoscoop | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Een Nederlandse zangeres die haar vak verstaat

Wat is het verschil tussen persluchtbuksen en veerbuksen?

Spel Games